Cartierul Titulescu este starabatut de bulevardul ce ii poarta acelasi nume, incepand de la Piata Victoriei si pana la intersectia cu bulevardul Banu Manta, la piciorul noului pasaj suprateran Basarab. De-a lungul bulevardului in perioada anilor 80-90 s-au...
Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

Nu exista imagini pentru aceasta proprietate.


Pret vanzare:

375.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

1.982,49 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:9
 • Structura:P + 2 Et + M
 • Numar de bai / balcoane:4 / -
 • An de constructie:1996
 • Suprafata construita:360,00 m²
 • Suprafata utila:300,00 m²
 • Amprenta la sol:120,00 m²
 • Suprafata teren:190,00 m²
 • Deschidere:10,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 1, TITULESCU, NESPECIFICAT


Data anuntului: 02.05.2018

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Livia Bajau - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Livia Bajau

Tel:
0730 177 333

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker Banu Manta va propune la vanzare o vila P+2+M amplasata in zona Titulescu - Banu Manta, aproape de Metrou Basarab.
Imobilul este amplasat pe un teren in suprafata de 190 mp Cladirea este din caramida, cu acoperis de tip Lindab, cu amprenta la sol de 120 m.p si cu suprafata utila totala de 300 mp.
Vila a fost construita in 1996 si complet renovata in anul 2013, atat in interior, cat si in exterior; este izolata cu polistiren de 10 cm si are ferestre cu rame de PVC si geamuri termopan, toate de foarte buna calitate.

Exista o centrala termica moderna pe gaze, care asigura atat incalzirea intregii cladiri, cat si apa calda menajera.
Sunt prevazute 12 aparate de aer conditionat, repartizate uniform in toata cladirea.
Alimentarea electrica este trjfazata / monofazata, prin doua racorduri contorizate separat.

Finisajele sunt moderne si de foarte buna calitate: gresie, faianta, parchet, balustrade din inox, copertina eleganta, la intrare..

Exista conexiuni de telefonie fixa / fax, internet, intranet, cablu TV.

Cladirea se compune din urmatoarele nivele, toate decomandate:
Parterul, cu suprafata de 87 m.p. , compus dintr-un living spatios, o bucatarie foarte mare, dependinte si o terasa de 8 m.p.
Etajul 1, de 83,5 m.p. , cu 3 camere si dependinte si cu o terasa de 20 m.p.
Etajul 2, de 77 m.p., cu 3 camere si dependinte si o terasa de 22 m.p.
Podul mansardat, de 50 m.p. open space, care este perfect locuibil.

Propietatea este situata intr-o zona foarte linistita, cu numeroase mijloace de transport in comun (statie de metrou la 3 minute de mers pe jos).

In apropiere se gasesc magazine, scoli, gradinite, facilitati medicale, etc.

Imobilul este potrivit pentru sediu de firma, birouri, clinica medicala sau stomatologica, salon de cosmetica / wellness, dar si ca resedinta.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati.

Detalii proprietate

Descrierea zonei TITULESCU:

Cartierul Titulescu este starabatut de bulevardul ce ii poarta acelasi nume, incepand de la Piata Victoriei si pana la intersectia cu bulevardul Banu Manta, la piciorul noului pasaj suprateran Basarab. De-a lungul bulevardului in perioada anilor 80-90 s-au construit de o parte si de alta a sa o serie de blocuri de 10 etaje, foarte apreciate datorita suprafetelor generoase si a structurilor. Intre Titulescu si Banu Manta, exista si o zona de case si de vile, zona extrem de linistita si apreciata in randul locatarilor si a cumparatorilor. Sunt si mici blocuri de 4 etaje construite in ultimii ani, blocuri dezvoltate de mici dezvoltatori imobiliari ce au ales sa construiasca in aceasta zona bazandu-se pe avantajele oferite. Majoritatea acestora au fost vandute inca de la stadiul de proiect, acest lucru demonstrand ca exista un real interes pentru acest cartier. Din punct de vedere al preturilor, apartamentele din cartier se adreseaza in special familiilor cu venituri peste medie, celor care doresc sa obtina si confort da sa fie si aproape de centrul orasului.

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Acoperis tigla
  • Parchet
  • Apa
  • Gresie
  • Gaz
  • Faianta
  • Canalizare
  • Plansee beton
  • Incalzire centrala termica
  • Aer conditionat
  • Renovat recent
  • WC serviciu
  • Termoizolatie
  • Interfon
  • Internet prin fibra optica
  • Internet prin cablu
  • Curent electric
  • Cablu TV

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Livia Bajau - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Livia Bajau

Telefon:0730 177 333

Email:livia.bajau@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.