. . . . . . . . . Subsol Etaj Mansarda Coldwell Banker Affiliates of Romania

1 - 4 din 14 imagini

» urmatoarele imagini

Pret vanzare:

998.520 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

5.278,82 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:8
 • Structura:S + P + 1 Et + M
 • Numar de bai / balcoane:1 / -
 • An de constructie:1980
 • Suprafata construita:-
 • Suprafata utila:1.116,94 m²
 • Amprenta la sol:-
 • Suprafata teren:797,00 m²
 • Deschidere:-

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 2, BUCUR OBOR, NESPECIFICAT


Data anuntului: 24.05.2018

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Mihai Margarit - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Mihai Margarit

Tel:
0730 177 088

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker va propune spre vinzare o cladire deosebita cu destinatia de birouri.
Proprietatea, construita in anul 1980, este amplasata in zona comerciala Bucur Obor.
In apropiere se afla Primaria Sectorului 2, magazinul Bucur Obor si blocuri cu regim de inaltime P+4 si P+10 cu spatii comerciale la parter. In zona se regasesc si alte cladiri de birouri.
Cladirea are un regim de inaltime S+P+1+M si o suprafata utila de 1116,94 mp, dispusi astfel:
Subsol - in suprafata utila de 282.68 mp utili, este impartit in mai multe incaperi, care pot fi recompartimentate. Tot la subsol se afla si un garaj in suprafata de 37,93 mp.
Parter - in suprafata utila de 358.38 mp, compartimentat in mai multe birouri si 2 grupuri sanitare.
Etaj 1 - in suprafata utila de 379.96 mp, dispune de mai multe birouri si trei grupuri sanitare.
Mansarda - in suprafata utila de 95.92 mp, dispune de mai multe birouri si un grup sanitar.
Terenul in proprietate in suprafata de 797 mp utili, conform actelor.
Finisasje - pardoselile sunt placate cu gresie sau acoperite cu mocheta. Tavanele sunt din rigips sau casetate cu grupuri de iluminat incorporate iar peretii sunt zugraviti cu vopsea lavabila. Grupurile sanitare sunt modern amenajate. Compartimentarile sunt realizate din rigips sau profile din aluminiu si sticla, usile sunt din sticla securizata sau cu profile din PVC cu geam termopan.

Pentru detalii suplimentare si programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati.

Detalii proprietate

Zona adiacenta Pietei agroalimentare Obor este una dintre cele mai vechi atestate documentar asezari urbane a Bucurestilor, Tirgul Mosilor si Calea Mosilor find cunoscute pentru tirgovetii care isi vindeau aici produsele.
Astazi Infrastructura de transport public este bine dezvoltata, atit suprateran cit si subteran. Sunt numeroase parcuri, mai mari sau mai mici.
Fiind o aglomeratie urbana ridicata, intilnim numeroase centre comerciale ale marilor retaileri alaturi de zone traditionale de comert cum ar fi magazinul Bucur Obor sau Piata agroalimentara Obor, fostul tirg al Mosilor. De curind a fost deschis si un nou centru comercial, Veranda Mall, in imediata vecinatate a pietei Obor.
Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Telefon
  • Apa
  • Gresie
  • Gaz
  • Faianta
  • Canalizare
  • Garaj
  • Incalzire centrala termica
  • Aer conditionat
  • Sistem de alarma
  • Interfon
  • Curent electric
  • Cablu TV
  • Supraveghere video

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Mihai Margarit - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Mihai Margarit

Telefon:0730 177 088

Email:mihai.margarit@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.