Cartirul Chitila se afla in sectorul 1 al Capitalei, mai precis in partea de NV, fiind invecinat cu cartierul Giulesti, Bucurestii Noi si orasul ce ii poarta acelasi nume, Chitila. Acest cartier este alcatuit in proportie de peste 90% din case si vile,...
. . . . . . . . . . . . . . . Coldwell Banker Affiliates of Romania

1 - 4 din 18 imagini

» urmatoarele imagini

Pret vanzare:

1.000.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

5.286,64 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:8
 • Structura:S + P + 1 Et + M
 • Numar de bai / balcoane:5 / 2
 • An de constructie:2010
 • Suprafata construita:550,00 m²
 • Suprafata utila:433,00 m²
 • Amprenta la sol:230,00 m²
 • Suprafata teren:950,00 m²
 • Deschidere:38,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 1, CHITILA, NESPECIFICAT


Data anuntului: 15.05.2018

Ultima indexare:
20 05 2018 12:00:20 EET

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Paul Gaitan - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Paul Gaitan

Tel:
0730 177 080

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwel-Banker Banu Manta propune spre vanzare o vila pozitionata in Nord-Vestul capitalei, in cartierul Chitila. Proprietatea este amplasata pe un teren de 950 mp cu puncte de acces; are o amprenta la sol de 230 mp, o suprafata utila de 433 mp, iar regimul de inaltime este S+P+1+M.
Edificata in anul 2010, vila a fost construita pe grinzi si plansee de beton, peretii despartitori sunt din caramida iar peretii de exterior sunt din caramida poroterm si izolatie termica.
In interior, vila este amenajata cu parchet si usi de lemn masiv, balustrade din fier forjat si lemn, geamuri termopan cu 3 camere, calorifere din aluminiu, etc.
Compartimentarea acestei proprietati este optima. Subsolul gazduieste o crama, spatii tehnice si de depozitare, o uscatorie, o sala de fitness si un adapost antiaerian, distribuite pe o suprafata utila de 106 mp.
Parterul are o suprafata utila totala de 184 mp si este compus din living, birou, bucatarie, baie, garajul cu cele doua locuri de parcare si doua terase care insumeaza 35 mp.
Etajul este compus din 4 camere dintre care 1 birou cu balcon si 3 dormitoare cu baie si dressing proprii.
La mansarda regasim 2 dormitoare, o baie si un living de 65 mp.
Pentru amenajarea terenului proprietarii au folosit piatra, gazon, pomi fructiferi, conifere, plante cataratoare si un foisor.
Aceasta proprietate merita vizitata. Pentru detalii sau programarea unei vizionari, va stau la dispozitie.

Detalii proprietate

Cartirul Chitila se afla in sectorul 1 al Capitalei, mai precis in partea de NV, fiind invecinat cu cartierul Giulesti, Bucurestii Noi si orasul ce ii poarta acelasi nume, Chitila.
Acest cartier este alcatuit in proportie de peste 90% din case si vile, ultimii ani inregistrand o crestere considerabila a interesului dezvoltatorilor imobiliari dar si a investitorilor cu experienta in constructii. Astfel, au aparat dupa anii 2000 o serie de blocuri cochete, cu regim de inaltime redus, construite dupa proiecte ce asigurau cumparatorilor apartamente cu suprafete generoase, camere bine impartite precum si finisaje de calitate.
Avnd o infrastructura in continua dezvoltare, Chitila a devenit unul dintre cartierele preferate de cumparatorul care doreste sa isi cumpere un apartament intr-o zona linistita, civilizate dar totusi aproape de centrul orasului. Preturile apartamentelor in aceste blocuri noi concureaza cu preturile apartamentelor din blocurile vechi, cele construite in periaoada comunista.
Totodata, multe familii au preferat sa isi achizitioneze mici parcele de teren in aceasta zona si sa isi construiasca case si vile, mai ales in ultimii ani.
Orasul Chitila, practic parte a Bucurestiului datorita dezvoltarii imobiliare masive din ultimii ani este la fel de cautat si apreciat de cei care doresc sa isi cumpere un apartament spatios si modern sau o casa cocheta la preturi decente. Aici a fost dezvoltat unul dintre cele mai de amploare proiecte rezidentiale din ultimii ani, cartierul Residenz.


Facilitati

  • Acoperis tigla
  • Parchet
  • Pivnita
  • Canalizare
  • Garaj
  • Plansee beton
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • Aer conditionat
  • Termoizolatie

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Paul Gaitan - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Paul Gaitan

Telefon:0730 177 080

Email:paul.gaitan@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.