Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

1 - 4 din 21 imagini

» urmatoarele imagini

489.000 Euro

Pret vanzare:

450.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

2.378,99 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:7
 • Structura:P + M
 • Numar de bai / balcoane:5 / 1
 • An de constructie:2000
 • Suprafata construita:501,00 m²
 • Suprafata utila:462,00 m²
 • Amprenta la sol:263,00 m²
 • Suprafata teren:1.400,00 m²
 • Deschidere:20,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: ILFOV, NORD, OTOPENI, NESPECIFICAT


Data anuntului: 21.05.2018

Ultima indexare:
22 05 2018 21:00:24 EET

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Simona Neagu

Tel:
0730 177 230

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker Banu Manta va supune atentiei o proprietate foarte frumoasa situata in zona de nord a Bucurestiului si anume Orasul Otopeni.

Vila, este compusa din Parter + Mansarda, avand o suprafata totala a terenului rezultata din acte de 1400 mp, suprafata totala construita a casei fiind de 502mp, gradina cu barbeque, loc de parcare exterioara, garaj si piscina.

Casa de locuit are o suprafata contruita la sol de 263mp, si suprafata utila la parter de 166,88 mp si de 175,34 mp la mansarda. In suprafata utila de app. 462mp intra si suprafata terasei inchise pe partea de parter insumand un total de 120mp.

Exista si corpul 2, reprezentand cladirea garajului, ce cuprinde si camera centralei termice, cu o suprafata construita la sol de 75mp.

Pe teren exista si o piscina realizata dintr-o cuva de polipropilena, ocupand o suprafata de 23,78mp.

Detalii proprietate

Constructia este din zidarie de caramida, pe fundatii din beton armat, structura de rezistenta din stalpi, grinzi si plansee din beton armat, sarpanta din lemn si invelitoare din tabla de cupru, tamplarie exterioara aluminiu cu geam termopan LOWE, obloane pe parter actionate electric.

Cladirea este tencuita la interior si exterior, parchet stratificat in camere, placaje din gresie portelenata, trepte din placi de marmura. Incalzirea se face prin centrala proprie, imobilul este prevazut cu instalatie antiefractie si instalatie de supraveghere cu monitorizare cu camere video.
Casa este racordata la reteaua de energie electrica si gaze, alimentarea cu apa din put propriu forat la 110mp, fosa septica cu peretii din beton armat.

Finisajele interioare sunt de lux, nu s-a facut rabat la calitate, toate dormitoarele au personalitate, bucataria este complet mobilata si utilata beneficiind de finisaje si elecrocasnice gama lux.

Viitorul proprietar va beneficia de o curte frumos amenajata cu terasa, gazon si barbeque, inclusiv locuri de parcare, cat si de imprejurimile superbe cu multa verdeata si intime ce vor aduce armonie si liniste dupa fiecare zi petrecuta in zgomotosul Bucuresti.


S-a investit mult timp, suflet si pasiune pentru aceasta proprietate, atat interior cat si exterior, aceasta proprietate fiind pretabila pentru o famile moderna.

Proprietatea se vinde mobilata si utilata.

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Cartierele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Parchet
  • Apa
  • Acoperis tabla
  • Gresie
  • Gaz
  • Faianta
  • Canalizare
  • Garaj
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • Aer conditionat
  • WC serviciu
  • Curent electric

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Simona Neagu

Telefon:0730 177 230

Email:simona.neagu@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.