Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

Nu exista imagini pentru aceasta proprietate.


Pret vanzare:

475.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

2.511,15 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:5
 • Structura:P + 1 Et
 • Numar de bai / balcoane:2 / 1
 • An de constructie:1996
 • Suprafata construita:280,00 m²
 • Suprafata utila:250,00 m²
 • Amprenta la sol:135,00 m²
 • Suprafata teren:650,00 m²
 • Deschidere:17,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: ILFOV, NORD, SNAGOV, NESPECIFICAT


Data anuntului: 20.05.2014

Coldwell Banker Mosilor

Tel: 021 211 25 50; Fax: 021 528 06 64

Titus Buzoianu - Coldwell Banker Mosilor

Broker:
Titus Buzoianu

Tel:
07 9999 95 95

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker va ofera spre vanzare si inchiriere o vila in snagov, P+1. Ca impartire este decomandata, are 3 dormitoare, 2 bai, o terasa, o bucatarie, un balcon. Terenul aferent este de 650 mp, iar ca facilitati in zona, avem apa gaze, canalizare, aer conditionat.

Comuna Snagov este situata in partea de nord a judetului Ilfov, la 28 de km de Bucuresti, pe D.N. 1 spre Ploiesti.
In componenta sa are cinci sate: Snagov, Ghermanesti, Ciofliceni, Vladiceasca şi Tancabesti. Satul Vladiceasca a fost demolat in anul 1988 si a fost refacut in intregime, dupa 1990.
Numarul populatiei stabile, comform detelor statistice, la data de 18.03.2002, era de 6.054 locuitori.
Suprafata comunei este de 8.835 ha, din care teren intravilan peste 1000 ha, teren agricol 2.860 ha şi paduri 3.500 ha iar restul ape, stufaris si drumuri.
Satele Snagov, Ghermanesti, Ciofliceni şi Vladiceasca sunt amplasate pe malul sudic al lacului Snagov iar satul Tancabesti pe malul nordic.
Consiliul local Snagov este format din 15 consilieri.
Cladirea in care functioneaza Primaria comunei Snagov, constructie noua, impunatoare, parter + 2 etaje, realizata in anul 1989 şi data in functiune in anul 1992, este situata in satul Ghermanesti, din anul 1989, pe Drumul Judetean nr.101B - str. Sos. Ghermanesti, nr.49.
Lacul Snagov, pe malurile caruia sunt amplasate localitatile componente ale comunei Snagov, are forma alungita, foarte sinuos, cu multe golfulete, o lungime de 16,5 km, latime maxima de 400 m, adancime maxima 9 m, un volum de 17,3 milioane metri cubi iar suprafata sa este de 780 ha din care 650 ha luciu de apa iar restul stuf.
Lacul Snagov face parte din Rezervatia Complexa Snagov. In prezent sunt incluse in ariile protejate 100 ha din lacul Snagov si 10 ha padure din fostul Codru al Vlasiei. In zona parcului Snagov, exista si o rezervaţie stiintifica pentru protejarea fagului de campie.
Satul Ciofliceni este infraţit cu oraşul Montreaux din Elvetia, satul Ghermanesti este infratit cu oraşul Touen din Belgia, satul Snagov este infraţit cu oraşul Le Havre din Franta. Cu aceste localitati nu s-au mai pastrat legaturile de colaborarein ultimii ani.
La Scoala generala “Mihai Eminescu” din satul Ghermanesti este amplasat un bust al Marelui poet Mihai Eminescu, deasemenea opera a scluptorului Ion Ladea.
Iar in satul Snagov, in parcul Liceului teoretic “Mihail Kogalniceanu” este amplasat bustul carturarului Antim Ivireanul, deasemenea opera a scluptorului Ion Ladea.
in satul Snagov se afla biserica avand hramul “Buna Vestire”, in satul Ghermanesti biserica cu hramul “Sfantul Niculae” sfinţita in anul 1947, in satul Ciofliceni biserica cu hramul “Sfantul Niculae” ce dateaza din secolul 19, iar in satul Tancabeşti biserica cu hramul “Sfintii imparati Constantin şi Elena”, ridicata de Constantin Baicoianu dupa primul razboi mondial.
in amonte de lacul Snagov, la Tancabesti, functioneaza o crescatorie piscicola a S.C. OVICOR S.R.L. care ofera pescarilor si celorlalti amatori de pescuit, un loc de petrecere a timpului liber.
in satul Snagov pentru practicarea turismului rural prin intermediul ANTREC, functioneaza pensiunea “CASA PHOENIX” care dispune de 5 camere duble şi ofera multiple posibilitati de petrecere a unui sfarsit de saptamana sau concediu; in Tancabesti pensiunile “EMMA” şi “Floarea Soarelui”; in Ghermanesti, Motanul Galanton, si Pensiunea Snagov Lac in Ciofliceni.
Deasemenea, Lacul Snagov şi imprejurimile ofera un important potential turistic, care in prezent nu este exploatat.
in Parcul Snagov, intins pe o suprafata de 10 hectare, important loc de petrecere a timpului liber, fregventat de turisti din Bucuresti şi Ploiesti, pe malul lacului intr-o ambianta deosebita, oferita de masiva padure de tei si stejari si amenajarile rustice, functioneaza Restaurantul “El Capitan” care ofera turistilor un meniu bogat. Tot aici este amenajat şi un Strand cu o suprafaţa de circa 6 hectare, unde se poate practica inotul, efectua plimbari pe lac, cu barca şi cu vaporasul se poate petrece in ambianţa lacului si a padurii cateva ore placute şi linistite.
Complexul Turistic SN CFR Astoria situat in satul Snagov, in padurea Barbosi, deasemenea ramasite din “Codrul Vlasiei”, pe malul lacului, in vecinatatea Manastiri Snagov,care a fost reamenajat in ultimi ani, pune la dispozitia turistilor un restaurant, spatii de cazare cu confort ridicat, mai multe terase, un bazin modern de practicare a inotului şi plaja amenajata.
in anul 1994 localitatea Snagov a fost declarata “Statiune climaterica”. in vederea amenajarii lacului si a imprejurimilor acestuia şi a ecologizarii zonei au fost initiate o serie de programe de catre forurile de specialitate ce urmeaza a fi derulate in perioada urmatoare.
in apropiere se afla Manastirea Caldarusani (1638-1639), care detine o bogata colectie de arta medievala, picturi din tinerete ale lui Nicolae Grigorescu, Palatul de la Mogosoaia in stil Brancovenesc (1702) cu biserica din 1688, Palatul Barbu Stirbei cu un frumos parc (sec.XIX) de la Buftea, Manastirile Tiganeşti şi Balteni, cu un bogat trecut istoric.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Telefon
  • Acoperis tigla
  • Parchet
  • Apa
  • Gresie
  • Gaz
  • Faianta
  • Canalizare
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • Aer conditionat
  • WC serviciu

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Titus Buzoianu - Coldwell Banker Mosilor

Broker:Titus Buzoianu

Telefon:0730 177 043

Email:leads@residentialist.ro

Coldwell Banker Mosilor

Coldwell Banker Mosilor

Str Traian, nr. 234, Ilion Offices, et. 7, Sector 2, 024046, Bucuresti

Tel: 021 211 25 50
Fax: 021 528 06 64

mosilor@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.