vedere casa sufrageria sufragerie sufragerie sufragerie hol intrare zona de luat masa baie sufragerie scara interioara dormitor parter Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

1 - 4 din 25 imagini

» urmatoarele imagini

Pret vanzare:

550.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

2.907,65 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:5
 • Structura:P + 1 Et
 • Numar de bai / balcoane:5 / -
 • An de constructie:2013
 • Suprafata construita:308,05 m²
 • Suprafata utila:253,00 m²
 • Amprenta la sol:278,00 m²
 • Suprafata teren:1.200,00 m²
 • Deschidere:15,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: ILFOV, NORD, MOGOSOAIA, NESPECIFICAT


Data anuntului: 20.06.2018

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Simona Neagu

Tel:
0730 177 230

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker Banu Manta va propune spre vanzare o proprietate situata in Judetul Ilfov, Mogosoaia.
In imediata apropiere se afla parcul Palatului Mogosoaia si zona de agreement de pe Lacul Moogosoaia. Drumul pana la proprietate este asfaltat, casele vecine sunt locuite, strada este linistita in permanenta datorita contractelor inchise cu firmele de paza.
Arhitectura casei este de tip mediteranean, parter + etaj, moderna, construita cu simt de raspundere si in regim propriu folosindu-se materiale de constructie si finisaje de calitate superioara.
Proprietatea beneficiaza de bucatarie complet mobilata si utilata. In sufragerie si dormitoare mobilierul este Rovere.

Detalii proprietate

Proprietatea beneficiaza de teren de 1200mp - acces in curte pe doua laturi, suprafata desfasurata este de aproximativ 500mp, amprenta la sol este de 278mp iar suprafata utila de 253mp.
Ca si compartimentare + suprafete:
PARTER
35 mp - hol/1 intrare parter
51 mp - living
16 mp – bucatarie/1
2,5mp baie serviciu
30 mp -dormitor 1 + baie + dressing 1parter
6 mp -hol/2 parter
9 mp -camera tehnica
7 mp –bucatarie/2 serviciu
20 mp –dormitor/2 + baie
18 mp -magazie
12 mp- beci
80 mp - terasa 1 placata cu granit
10 mp- terasa/2 placata cu granit

ETAJ 1
31 mp – dormitor 1 + baie + dressing
27 mp –dormitor 2 + baie + dressing
5 mp -hol
180 mp –terasa /1 placata cu gresie de exterior
60 mp –terasa/2 placata cu gresie de exterior
3 Alte constructii
Piscina incalzita , acoperita cu policarbonat compact – 4m x8 m = 32mp
Sera acoperita cu policarbonat 10m x 2 mp =20 mp
Magazie curte - 9 mp
WC servici curte
Gratar curte
Instalatii :
Sistem incalzire in pardoseala cu pompa Geo Rehau ( cu 2 puturi la 100 m adancime )
6 buc. panouri solare -Rehau
Sistem de aspiratie centralizata Rehau
Instalatie video
Instalatie antiefractie
Instalatie detector geam spart
Put apa 44 ml adancime
Sistem udare gazon HUNTER
Alimentare apa retea , gaze , electricitate
Fosa septica cu camera pergolare
Rezerva si centrala murala in condensatie de 35 KW BOSH (gaz metan)
3. Materiale :
Tamplarie reahau Geneo tripan
Parchet in sufragerie si dormitoare
Pardoseli si placari pereti din marmura si granit (lastre) in holuri si bai. La prețul afișat, nu este inclus mobilierul.

Mogosoaia este situata in NV Bucurestiului, la 10 km de Piata Victoriei. Accesul in Mogosoaia se poate face fie prin Calea Grivitei- Bucurestii Noi ,fie pe noua strada ce uneste DN1 cu Bucuresti Targoviste ( sos. Ion Ionescu de la Brad ,ce pleaca de langa Antena 1) fie pe DN1, pe soseaua de centura prin Otopeni , fie prin Chitila., fie prin Piata Presei Libere si B-dul Poligrafiei. In Mogosoaia se afla Palatul Mogosoaia , monument istoric si arhitectural, situat chiar pe malul lacului cu acelasi nume .Tot in Mogosoaia exista si 3 paduri.Nu exista industrii poluante !
In comuna exista numeroase facilitati: gradinita particulara, magazine alimentare: Mega Image si Cristim, farmacie ,2 benzinarii, motel si in proiecte de viitor o piata si un Mall. Exista de asemenea firme de paza si protectie care alaturi de politia comunitara ( una din cele mai bine dotate din tara ) fac din comuna unul din cele mai sigure locuri. Hipermarketuri (Penny) sunt in Buftea la 3 km, Carrefour Selgros,Metro ,Ikea,etc sunt in Baneasa unde se poate ajunge foarte usor pe Sos. Ion Ionescu de la Brad (4km.) Restaurante sunt chiar in Mogosoaia precum si in Buftea. Iluminatul stradal este bine pus la punct zona fiind foarte bine luminata pe timpul noptii. Traseul spre Mogoşoaia, prin cartierul Bucureştii Noi, nu este aglomerat, comparativ cu alte puncte de intrare în Bucureşti,si plecarea catre munte foarte facila prin Buftea-Corbeanca sau alternativa Ploiesti-Tirgoviste. Mogosoaia este legata la centura catre Constanta sau autostrada Bucuresti-Pitesti si Bucuresti - Ploiesti.
Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Telefon
  • Parchet
  • Apa
  • Gresie
  • Gaz
  • Faianta
  • Canalizare
  • Plansee beton
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • Aer conditionat
  • WC serviciu

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Simona Neagu

Telefon:0730 177 230

Email:simona.neagu@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.