Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

Nu exista imagini pentru aceasta proprietate.


150.000 Euro

Pret vanzare:

145.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

766,56 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:5
 • Structura:S + P + 1 Et + M
 • Numar de bai / balcoane:3 / 1
 • An de constructie:2000
 • Suprafata construita:400,00 m²
 • Suprafata utila:300,00 m²
 • Amprenta la sol:170,00 m²
 • Suprafata teren:2.342,00 m²
 • Deschidere:43,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: ILFOV, NORD, CIOLPANI, NESPECIFICAT


Data anuntului: 04.06.2018

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Simona Neagu

Tel:
0730 177 230

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker va propune spre vanzare o proprietate compusa din teren + constructie in Comuna Ciolpani - Piscu, Judetul Ilfov.

Proprietatea este foarte bine asezata, pe un teren de 2342 mp, cu constructie compusa din subsol + parter + etaj + pod locuibil, totalizand o suprafata construita de 400 mp.

Proprietatea este compartimentata astfel:

- parterul este frumos delimitat creandu-se spatii vitrate si delimitand zona de zi cat si zona de luat masa cu bucataria. Tot pe parter regasim garajul dublu si o zona neamenajata cu acces catre o zona ce poate fi transformata in zona locuibila - o zona ce se intinde pe toata suprafata garajului cat si a zonei tehnice. Proprietatea beneficiaza si de un subsol ce poate fi amenajat ca si pivnita/crama.

- etajul este compus din dormitor matrimonial cu baie; 2 dormitoare cu baia ce le deservesc, pe hol; terasa in suprafata de 32 mp. Panorama este deschisa, catre Lacul Scrovistea, padure si Manastirea Tiganesti.

- podul locuibil poate fi transformat in al patrulea dormitor, suprafata utila fiind de aproximativ 50mp.Acte proprietate existente.

Detalii proprietate

Date cu privire la constructia imobilului:

- constructia este de caramida cu fundatie beton armat. Peretii exteriori au o grosime de 3 caramizi, pereti interior 2 caramizi. Anul constructiei casei este 2000. Finisajele bune, parchet lemn, scara interioara lemn, usi pinum, seminee pe lemne.

- utilitatile casei: apa din put cu 2 hidrofoare in paralel. Fosa septica in curte. Scurgeri pluviale colectate si evacuate. Curent electric trifazat. Gaze pe strada (in fata portii). Apa curenta la strada principala. Telefon (trebuie activat contract) existent.

- curte foarte bine intretinuta, pomi fructiferi, parcare in curte. Datorita terenului liber ramas, acesta poate fi exploatat putandu-se construi inclusiv o piscina generoasa.
Vecinii sunt de foarte buna calitate, zona fiind extrem de aerisita si linistita, creand astfel intimitate.

- intrarea la proprietate se face pe drum de servitute din drumul principal.

Comuna se afla in extremitatea nordica a județului, la limita cu județul Prahova, pe malul drept al Ialomiței. Catre vest, se afla padurea Scrovistea, cu lacul Tiganești (denumit și Balta Manastirii), unde se afla manastirea Tiganești. Catre sud-est, se afla padurea Snagov, satul Izvorani aflandu-se pe malul nordic al Lacului Snagov. Este strabatuta de soseaua nationala DN1, care leaga Bucurestiul de Ploiesti. La Ciolpani, din aceasta sosea se ramifica soselele judetene DJ101C (care duce spre Gruiu), DJ101N care deserveste exclusiv satul Izvorani și DJ101M care duce in parcul Snagov. Cele trei sosele județene sunt legate intre ele de soseaua județeană DJ111.

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Parchet
  • Apa
  • Gresie
  • Gaz
  • Pivnita
  • Faianta
  • Garaj
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • Curent electric

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Simona Neagu

Telefon:0730 177 230

Email:simona.neagu@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.