Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

Nu exista imagini pentru aceasta proprietate.


Pret vanzare:

126.400 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

668,23 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

  • Numar de camere:5
  • Structura:P + 1 Et
  • Numar de bai / balcoane:2 / 1
  • An de constructie:1996
  • Suprafata construita:280,00 m²
  • Suprafata utila:220,00 m²
  • Amprenta la sol:144,00 m²
  • Suprafata teren:2.256,00 m²
  • Deschidere:25,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: ILFOV, NORD, BUFTEA, NESPECIFICAT


Data anuntului: 18.02.2018

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Paul Gaitan - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Paul Gaitan

Tel:
0730 177 080

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell-Banker Banu Manta propune spre vanzare o proprietate pozitionata intr-o zona linistita, langa Stadionul Orasanesc din localitatea Buftea, la circa 30 de minute de Bucuresti. Terenul aflat in proprietate are o suprafata de 2256 mp iar pe acest teren sunt amplasate 2 constructii usoare si o casa cu o suprafata utila de 220 mp si regim de inaltime de P+1+Pod (mansardabil).
Casa a fost edificata in 1996 si are o amprenta la sol de 144 mp. Parterul este compus din living, dinning, birou, bucatarie, camara si baie, iar etajul este alcatuit din 2 dormitoare, o baie si o terasa. Proprietatea se vinde mobilata si utilata, in functie de preferintele potentialului cumparator. De asemenea, proprietarul va punela dispozitie un proiect de modernizare al acestei case creat de un arhitect in cele mai mici detalii.
Aceasta proprietate merita vazuta. Pentru detalii sau programarea unei vizionari va stau la dispozitie.

Detalii proprietate

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Paul Gaitan - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Paul Gaitan

Telefon:0730 177 080

Email:paul.gaitan@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.