Pret vanzare:

450.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

2.378,99 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:4
 • Structura:P + 1 Et + M
 • Numar de bai / balcoane:3 / -
 • An de constructie:2009
 • Suprafata construita:360,00 m²
 • Suprafata utila:320,00 m²
 • Amprenta la sol:120,00 m²
 • Suprafata teren:650,00 m²
 • Deschidere:15,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: ILFOV, NORD, MOGOSOAIA, NESPECIFICAT


Data anuntului: 11.03.2018

Ultima indexare:
24 03 2018 12:00:44 EET

Coldwell Banker Mosilor

Tel: 021 211 25 50; Fax: 021 528 06 64

Teodor Caraene - Coldwell Banker Mosilor

Broker:
Teodor Caraene

Tel:
07 9999 95 95

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Parafrazand un citat celebru care afirma ca “există trei forme de arta vizuala: pictura este arta la care ne putem uita, sculptura este arta in jurul careia poti face o plimbare, şi arhitectura care este arta in interiorul careia poti face o plimbare”, putem spune ca atat interioarele cat si exterioarele unei cladiri depind foarte mult de detaliu.Detaliile personifica intreaga cladire, o aduc mai aproape de simtul uman, mai ales in ziua de azi, in care totul este intr-un fel uniformizat, globalizat.
Cladirea este organizata in 2 locuinte generoase cuplate, facand in acest fel posibila gazduirea cu succes a doua familii distincte sau a unei familii mari, cu doua generatii, in care legaturile stranse ale cadrului familial sunt rasplatite de nevoia distincta de intimitate a fiecarei varste. Potentialul cumparator are multiple variante de exploatare, poate cumpara doar una sau ambele proprietati, poate intrebuinta ambele proprietati in folosul propriei familii, sau inchiria una din ele finantand in acest fel un eventual credit bancar.

Ansamblul celor doua cladiri poate deasemenea constitui, cu minime modificari, o veritabila destinatie de Boutique Hotel.

Cladirea este noua, finalizata la sfarsitul anului 2009, iar construirea ei a durat sapte ani.

Sistem constructiv:

* Fundatii continue din beton armat, zidarie de caramida cu samburi de beton armat, plansee (exp et.2) , grinzi si centuri din beton armat.
* Termoizolatie cu polistiren de densitate 20kg/m³ in grosime de 70 respectiv 100 mm.
* Pentru a intampina efectele expunerii prelungite la umiditatea atmosferica ridicata specifica regiunii asociate cu diferentele semnificative de temperatura sezoniera, tamplaria ferestrelor termopan a fost realizata cu profil Deceunink (Belgia). La tamplaria usilor de intrare si de compartimentare a fost folosit stejar masiv.


Parterul este reprezentat de un amplu spatiu
(in suprafata utila de 84mp)ce capteaza privirea prin elementele ornamentale ale
bucatariei,ale semineului (functional cu gaz) si combinatiei surprinzatoare de elemente decorative ale tavanului.
Flexibilitatea acestui spatiu permite organizarea sa cu usurinta in sufragerie si camera de zi.
Un spatiu de depozitare de 2,3 metri patrati
(organizat totodata si ca spatiu tehnic),precum si o baie de serviciu deservesc
necesitatile specifice ale acestui spatiu.
O scara cu spirala armonioasa conduce catre etajul unu. Dormitorul principal dezvaluie o atmosfera confortabila si romantica. Linistea acestei camere este conferita de un amplu spatiu de 30 de metri patrati decorat cu o selectie rafinata de materiale precum si cu piese de mobilier atent restaurate.
Etajul 2 a fost gandit ca zona de loisir unde puteti petrece in liniste dupa o zi incordata la birou binemeritate minute de relaxare in sauna, urmate de racoarea proaspata a unui dus turcesc si in cele din urma momentul de destindere pe banca de masaj. Suprafata utila a acestui spatiu de 45 metri patrati permite completarea cu usurinta a destinatiei de relaxare cu aparatura de gimnastica si intretinere corporala.
* Instalatii termice si sanitare:
o Apa menajera: traseele principale sunt din teava multistrat RBM Italia si fittinguri RBM din arama pozate pe verticala, dupa caz aparent sau mascate, traseele orizontale sunt pozate in sapele fiecarui nivel
o Apa potabila este furnizata de reteaua oraseneasca de apa menajera
o Apa calda si incalzirea sunt asigurate prin intermediul unui cazan mural in condensatie Saunier Duval Isofast de 35kW si a unui boiler aferent de 150L. Distribuirea energiei termice in camere este asigurata de radiatoare furnizate de firmele Rettig ICC (Finlanda) si Vogel u. Noot (Austria), sau la nivelul bailor de un sistem de incalzire in pardoseala cu teava cu bariera de oxigen RBM (Italia).
o Apa casnica reziduala este evacuata prin tubulatura din polipropilena in fosa septica betonata de mare capacitate (~35mc) cu separator de grasimi si drenaj gravitational al apelor uzate.
o Un sistem automat de udare a gradinii Hunter (USA) asigura intretinerea facila a gazonului in lunile calduroase.

* Instalatia electrica: Alimentarea cu energie electrica se face prin bransament electric trifazat, distributia energiei electrice fiind asigurata prin conductor de cupru in sectiune de 2,5mm² si 1,5mm² pentru aparatura de iluminare, respectiv 4 mm² pentru prize si impamantare; aparatajul electric de joasa tensiune este realizat folosind echipamente ABB (UK) si Gewiss (Italia),
o 137 surse de iluminare diferite s-au utilizat pentru iluminarea interioara a fiecarei proprietati in parte.
o In caz de avarie a liniei electrice apartinand furnizorului de electricitate Enel este prevazuta alimentarea cu un generator monofazat de 1.5kW pentru mentinerea in stare de functionare de avarie a principalelor sisteme ce deservesc locuinta, in limita puterii de functionare a generatorului.
o Intreaga locuinta este cablata pentru retea computer & internet folosindu-se cablu UTP de mare viteza.
o De asemenea exista prevazut cablaj al retelei de telefonie cu posibilitatea montajului ulterior al unei centrale telefonice pentru separarea liniilor telefonice din locuinta.
o Distributia semnalului TV se face prin cablu coaxial cu dubla tresa de cupru, distributia interna a semnatului CaTV se face prin echipament Kathrein Germania. Fiecare din cele 3 bai si bucataria sunt prevazute cu un televizor LCD ce permite urmarirea programelor transmise prin reteaua de cablu locala.
o Sistemul de alarma Texecom (UK) este prevazut cu senzori specifici Crow (Israel).
o Sistem de monitorizare video CCTV conectat la cabina de paza.# Instalatia de climatizare este deservita de echipamente General Electric si Electrolux (Frigidaire) avand posibilitatea reversiei modului de utilizare (rece/cald). Fiecare etaj este deservit de climatizare dupa cum urmeaza (in British Termal Units – BTU): parter 30000BTU, etaj 1 – 18000BTU, etaj 2 – 21000BTU.
# Echipamentul auxiliar de hidromasaj din salile de baie este furnizat de Kohler.
# Echipamentul electric de incalzire sauna este produs de Lagerholn Finnsauna (Finlanda).
Bucataria este echipata cu plita si cuptor de gatit Franke (Italia), hota Whirlpool (Italia), masina de spalat vase Zanussi (Electrolux, Italia), frigider side by side cu masina de cuburi de gheata incorporata, completate de un monitor TV LCD integrat ce permite vizualizarea programelor TV.
# Finisaje interioare:

O selectie atenta de materiale de calitate a fost folosita pentru finisaje, lipsa ocazionala a furnizorilor locali impunand uneori organizarea propriului import direct de la furnizor. Astfel, travertinul galben provine din Italia si Turcia, terracotta din Italia, calcarul alb din Turcia, feroneria usilor din Franta, parchetul triplustratificat din Canada (Kentwoodfloors) si Portugalia (grupo IG) iar obiectele sanitare ceramice provin din Italia (Ideal Standard, Ceramica Dolomite).
# Suprafete:

* Fiecare proprietate beneficiaza de 650 metri patrati de teren intravilan. Zona de protectie a lacului intra in folosinta exclusiva a propietatilor si se intinde pe aproximativ 300mp avand deschidere 28 m la oglinda apei.
* Suprafata utila a fiecarei proprietati este de ~320 metri patrati iar suprafata construita este de ~360 metri patrati.

Mogosoaia a fost probabil fieful boierimii si aristocratiei din Tara Romaneasca; prima atestare documentara a localitatii apare in anul 1598, numele fiind derivat din cel al propietarului domeniului de la acea vreme – Vornicul Mogos, mare dregator la Curtea Domneasca. Importante familii boieresti precum Brancoveanu si mai tarziu Bibescu si Stirbei isi stabilesc resedinta pe aceste meleaguri, marturie fiind palatul Bibescu (ansamblu arhitectural construit la sfarsitul secolului al XVII–lea de domnitorul Constantin Brancoveanu, aflat pe malul opus al lacului Mogosoaia), precum si domeniul Stirbei de la Buftea sau conacul Brancovenilor de la Potlogi.

Accesul spre Bucuresti este facil, avand la dispozitie 3 drumuri diferite in functie de necesitati: soseaua Chitila, Bd Bucurestii Noi si soseaua Sisesti.

Marile centre comerciale sunt de asemenea localizate in apropiere, respectiv centrul comercial Baneasa la doar 7,5 km (Metro, Bricostore, Ikea, Carrefour , Mobexpert, Peek & Cloppenburg, Marks and Spencer, Douglas, Sephora, The Body Shop, Lotto, Zara, Debenhams, Palmers, Humanic, Nordsee, KFC) iar distanta fata de centrul comercial Militari este de 15 km (Hornbach, Bricostore, Praktiker, Metro, Carrefour, Auchan, C&A, Decathlon, Mobexpert).

O piata agroalimentara si supermarketul Plus sunt situate la doar 2 km in orasul Chitila.

Exista 4 puncte farmaceutice distincte aflate in imediata vecinatate si o varietate de centre medicale localizate la distante rezonabile – CMU Unirea Baneasa la 8 minute de condus respectiv spitalele Elias, Sfanta Maria si Witting la aproximativ 15 minute.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Telefon
  • Acoperis tigla
  • Parchet
  • Apa
  • Gresie
  • Gaz
  • Faianta
  • Canalizare
  • Garaj
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • Aer conditionat
  • WC serviciu

Mergi susProprietati in zona

Mergi susHarta proprietate


Mergi susPuncte de interes


Provided by propertybook.ro    Provided by openstreetmap.org


  •  Educatie
  •  Școala Mogoșoaia

   Scoli

   la 696 m
  •  Urgenta
  •  Politia locala

   Politie

   la 1,96 Km
  •  Spital

   Spitale

   la 2,00 Km

Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Teodor Caraene - Coldwell Banker Mosilor

Broker:Teodor Caraene

Telefon:07 9999 95 95

Email:leads@residentialist.ro

Coldwell Banker Mosilor

Coldwell Banker Mosilor

Str Traian, nr. 234, Ilion Offices, et. 7, Sector 2, 024046, Bucuresti

Tel: 07 9999 95 95
Fax: 021 528 06 64

leads@residentialist.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.