. . . . . . . . . . . . .

1 - 4 din 15 imagini

» urmatoarele imagini

Pret vanzare:

239.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

1.263,51 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

  • Numar de camere:4
  • Structura:P + 1 Et
  • Numar de bai / balcoane:1 / -
  • An de constructie:2017
  • Suprafata construita:263,00 m²
  • Suprafata utila:161,00 m²
  • Amprenta la sol:100,00 m²
  • Suprafata teren:600,00 m²
  • Deschidere:12,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: ILFOV, NORD, CORBEANCA, NESPECIFICAT


Data anuntului: 20.05.2018

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Paul Gaitan - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Paul Gaitan

Tel:
0730 177 080

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell-Banker Banu Manta propune spre vanzare o proprietate deosebita pozitionata in Corbeanca, pe malul lacului.
Vila cu o suprafata utila de 161 mp a fost edificata anul acesta pe un teren de 600 mp dispune de 5 camere distribuite intre parter etaj si ofera o gradina generoasa, siguranta deplina, locuri de parcare si o vedere superba spre lac.
Parterul are o suprafata utila de 88 mp utili si este compus din living si dinning, bucatarie, baie, birou si doua terase care insumeaza de 43 mp. Etajul are o suprafata utila de 80 mp compusa din 3 dormitoare cu suprafete intre 15 si 19 mp, un dressing, doua bai si 2 terase care insumeaza 20 mp.
La constructia casei s-au folosit materiale de foarte buna calitate care respecta standardele si cerintele clientilor.
La exterior, casa este placata cu vata minerala balzatica, cu o grosime de 10cm, produsa de catre Knauf NB Plus; Peretii externi sunt finisati cu tencuiala structurata Caparol si pe alocuri este aplicata piatra naturala; Invelitoarea casei, pana la peretele exterior este placata cu tabla antracit, produsa de catre Western Best; Geamuri Tripan cu sticla Four Season; Usa exterioara de acces in imobil metalica, montata si produsa de
catre Golden Door, Grecia; Terasele sunt placate cu piatra naturala; Balustrade din parapet din beton si sticla securizata, iar tavanul etajului este placat cu 40cm vata minerala.
La interior, sarpanta este izolata cu vata minerala si folie de aluminiu; Tavanele izolate cu vata minerala si folie de aluminiu, placate cu
rigips; Peretii sunt gletuiti si colorati cu Vinarom alb; Instalatia electrica prevede circuite pentru AC, instalatie curent slab pentru camere, interfoane, etc, iar incalzirea se face cu ajutorul unui sistem Romstal in pardoseala.
Cei 700 mp de teren sunt imprejmuiti cu gard cu centura din beton si stalpi metalici cu sipca din metal, portile de acces sunt din metal, locurile de parcare sunt bine delimitate, iar accesul in casa se face pe o alee pietonala.
Corbeanca este o comunitate mica de oameni frumosi, care s-a transformat complet in ultimii ani devenind o zona rezidentiala premium, preferata de persoanele care doresc o locuinta intr-o zona linistita, dar care faciliteaza acces rapid spre zonele importante ale capitalei. Zona este considerata un parc natural, cu padure, lacuri si multe pasari unde zgomotul si traficul nu exista si care are parte de o infrastructura dezvoltata cu scoli, gradinite, supermarket-uri, farmacii, restaurante, centre spa, mini-mall, etc.
Accesul la mijloacele de transort in comun faciliteaza legatura directa
cu orice zona din Nord si Centru Bucuresti. In proximitate, pe o raza de 8 km, putem regasi importante centre comerciale , spa, mall-uri, etc. Putem mentiona Baneasa Shopping City, Carrefour, Ikea, Dedeman, Bricostore, Decathlon, Hornbach, IDA Spa, Therme, Paradisul Verde Sports & Spa, Gradinita Anastasya, Gradinita Paintbrush, Tratoria Restaurant, The Brick Restaurant si Aeroportul international Henri Coanda.

Aceasta proprietate merita vazuta! Pentru informatii sau programarea unei vizionari va stau la dispozitie.

Detalii proprietate

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Paul Gaitan - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Paul Gaitan

Telefon:0730 177 080

Email:paul.gaitan@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.