Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

1 - 4 din 12 imagini

» urmatoarele imagini

129.000 Euro

Pret vanzare:

125.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

660,83 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:4
 • Structura:P + M
 • Numar de bai / balcoane:2 / 1
 • An de constructie:2000
 • Suprafata construita:150,00 m²
 • Suprafata utila:140,00 m²
 • Amprenta la sol:134,00 m²
 • Suprafata teren:1.029,00 m²
 • Deschidere:8,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: ILFOV, NORD, BALOTESTI, NESPECIFICAT


Data anuntului: 21.05.2018

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Simona Neagu

Tel:
0730 177 230

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker va propune spre vanzare o proprietate compusa din teren + constructie, cu o suprafata construita desfasurata de 173mp + 33mp anexa si teren in acte 1029mp + 300mp in concesiune pe 30 ani (suprafata cu deschidere la lac).

Constructia a fost receptionata in anul 2000, zona este linistita, vecini langa proprietate, acces catre lac de pe terenul propriu.
Constructia este compusa dintr-o anexa de 33mp, casa parter si mansarda in suprafata utila de app.140mp,
pe partea de parter se afla un dormitor cu baie proprie (cada si aerisire naturala); un dormitor pentru oaspeti, baie pe hol (cabina cu dus + aerisire naturala); camera tehnica, hol app. 18mp, bucatarie cu dublu acces (atat n zona de zi cat si din hol); living cu inaltime generoasa tip mansarda (peste 4m) + zona de luat masa insumand o suprafata totala de 33mp.

Accesul catre mansarda se face pe o scara usoara din lemn, este open space si beneficiaza de vedere in living, balcon si un grup sanitar.

Proprietatea beneficiaza de utilitati precum; energie electrica, put propriu, gaze (centrala proprie). Beneficiaza de fosa septica.

Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati.
Acte existente, fara litigii.

Detalii proprietate

Comuna Balotesti se remarca prin frumusetea ei, aceasta dezvoltandu-se in ultimii ani datorita populatiei decise sa-si achizitioneze un teren sau casa departe de aglomeratia orasului.
Exista transport in comun acesta fiind reprezentat prin maxi taxi avand capatul la Piata Presei Libere unde se face legatura cu celelalte linii de transport.

In imediata apropiere este situat Aeroportul International Henri Coanda si orasul Otopeni unde puteti gasi banci, magazine, scoli, gradinite sau liceu.
In comuna gasiti deasemenea posta, gradinita cu program prelungit, scoala primara si generala, magazine, supermarket-ul Mega Image - Hornbach.

Acces: direct DN1

5 min autostrada Bucuresti - Moara Vlasiei Ploiesti spre est
5 min. Hornbach / Mega Image; 10 minute centru wellness Otopeni, tennis club Power
10 min centura Bucuresti (la podul Tunari Pipera)
15 min. zona shopping/mall/Cinema City Baneasa
30 - 40 min de centrul Bucurestiului (Unirii)
10 min de Paradisul Verde / Corbeanca
10 min de aeroportul Otopeni
Vecinatati civilizate (case noi, familii linistite )

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Telefon
  • Parchet
  • Apa
  • Gresie
  • Gaz
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • WC serviciu
  • Curent electric

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Simona Neagu

Telefon:0730 177 230

Email:simona.neagu@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.