1 - 4 din 11 imagini

» urmatoarele imagini

545.000 Euro

Pret vanzare:

420.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

2.220,39 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:12
 • Structura:P + 1 Et
 • Numar de bai / balcoane:6 / 2
 • An de constructie:2013
 • Suprafata construita:1.167,00 m²
 • Suprafata utila:980,00 m²
 • Amprenta la sol:430,00 m²
 • Suprafata teren:2.850,00 m²
 • Deschidere:30,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: ILFOV, NORD, CORBEANCA, NESPECIFICAT


Data anuntului: 24.04.2018

Ultima indexare:
27 04 2018 00:00:36 EET

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Simona Neagu

Tel:
0730 177 230

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker va propune spre vanzare o proprietate compusa din teren + constructie, in zona de nord a Judetului Ilfov, intr-o zona extrem de linistita, Ostratu, Corbeanca.
Imobilul are o vedere foarte frumoasa si deschisa catre lac, cat si vedere catre padure. Vecinatatile sunt linistite, iar in imediata apropiere a acestei proprietati se afla cartierul Paradisul Verde. In imediata apropiere regasiti Mega Image, cat si alte facilitati necesare.

1. Locuintele au fost realizate in perioada iulie 2013 - martie 2015, avand la baza autorizatia de construire eliberata de Primaria Corbeanca.
Regimul imobilului este parter + etaj 1 + pod neincalzit, compus din doua proprietati conectate atat pe partea de parter cat si pe etaj, la care, prin noua reautorizare sa se foloseasca si podul existent ca mansarda pe suprafata care permite mansardarea.
Cladirea in acest moment are in prezent parter si un etaj aceasta fiind executata pana la stadiul de rosu, fara finisaje, totalizand o suprafata totala desfasurata (inclusiv podul) de 1167mp, totalizand cele doua proprietati cuplate, astfel:
Suprafata construita la sol este de app: 430 mp,
s.construita etaj app. 466 mp (cu terase acoperite incluse); suprafata desfasurata 1167 mp. Suprafata totala teren 2856 mp.
Constructia prezinta o structura mixta alcatuita din:
- zidarie de caramida cu goluri avand stalpisori de intarire turnati dupa executarea peretilor si centuri de beton armat, pereti structurali de zidarie cu caramizi din argila arsa cu goluri verticale.
- stalpi si grinzi de beton armat care nu fac parte din peretii din zidarie.
Planseul peste parter este executat din beton armat cu polistiren expandat prins in cofraj la partea inferioara. Planseul peste etaj este alcatuit din grinzi de lemn. Pereti portanti - retea de grinzi de fundatie continue.
Inchiderile exterioare sunt realizate din zidarie de caramida cu goluri, cu grosime de 30cm.
Imobilul nu este termoizolat la exterior. Compartimentarile interioare sunt realizate din zidarie de caramide cu goluri, cu grosime de 30 cm. Acoperisul este acoperit din sarpanta de lemn ecarisat si invelitoare din tigla. Toate elementele din lemn , de la nivelul acoperisului au fost ignifugate si tratate antifungic. Podul nu are executate inchiderile exterioare si nici termoizolatia. In prezent, nu sunt executate tamplariile interioare si exterioare. Nu au fost executate lucrari de finisare interioare si exterioare.
2. Toate utilitatile la care urmeaza sa se racordeze constructia se afla in afara proprietatii. Zona dispune de retele de alimentare cu energie electrica, si alimentare cu gaze naturale. In momentul de fata nu au fost executate lucrari de racordare la retelele existente.

Detalii proprietate

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Cartierele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Acoperis tigla
  • Garaj
  • Plansee beton
  • Parcare in curte
  • Fara amenajari

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Simona Neagu

Telefon:0730 177 230

Email:simona.neagu@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.