Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

Nu exista imagini pentru aceasta proprietate.


Pret vanzare:

340.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

1.797,46 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:12
 • Structura:S + P + 1 Et + M
 • Numar de bai / balcoane:13 / 10
 • An de constructie:2007
 • Suprafata construita:786,00 m²
 • Suprafata utila:600,00 m²
 • Amprenta la sol:215,00 m²
 • Suprafata teren:3.500,00 m²
 • Deschidere:-

Tipareste oferta PDF

Locatia: BRASOV, BRAN, CENTRU, NESPECIFICAT


Data anuntului: 01.09.2016

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Simona Neagu

Tel:
0730 177 230

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker Banu Manta va ofera spre vanzare o pensiune agroturistica situata in Statiunea Bran - Moeciu, Judetul Brasov.
Pensiunea a fost construita in anul 2007,este o pensiune functionala aflata in circuitul turistic , are toate standardele U.E., fiind clasificata ca o pensiune de 4 Margarete.

Proprietatea se poate vinde si in rate, cu avans mai mare de 200.000 - 250.000 euro, urmand ca diferenta sa se poata plati in decursul a unui an de zile.
Se poate si schimb cu imobile doar in Bucuresti, apartamente sau casa, asociere, etc.


Pensiunea are 12 camere, restaurant de 35 locuri, sala de conferinta de 25 locuri, se afla la doar 500 m de Castelul BRAN. Suprafata de teren aferenta pensiunii este de 3500 mp, iar constructia se desfasoara pe o suprafata de 750mp dezvoltata pe urmatoarele nivele:

Detalii proprietate

1. DEMISOL -centrala termica, spalatorie, uscatorie, un grup sanitar si o cabina de dus pentru deservirea personalului.
2. PARTER -restaurant capacitate 35 locuri, bar, semineu, sala de conferinte capacitate 25 locuri, bucatarie complet utilata conform normelor UE, birou administrativ, doua grupuri sanitare ce deservesc restaurantul si doua camere complet utilate.
3. ETAJ 1 -5 camere complet utilate cu mobilier modern, bai proprii, balcoane, TV, fiecare camera avind designul ei propriu, etc…
4. ETAJ 2 -5 camere complet utilate cu mobilier rustic, bai proprii, balcoane, TV, fiecare camera avind designul ei propriu, etc… .
Pensiunea este racordata la gaz, are cablu tv, electricitate si apa curenta, dispune de o terasa exterioara si parcare proprie cu o capacitate de 14 locuri.
Pensiunea este conectata la o microstatie ecologica de epurare a rezidurilor proprii care are o capacitate de 12000 litri.
Pretul de vanzare este de 400.000 euro, negociabil.
Asezata intr-o zona de exceptie si pastrandu-se frumusetea stilului arhitectural montan, aceasta locatie iti ofera momente de liniste si contemplare.
De-a lungul timpului, zona a avut parte de o dezvoltare continua iar turistii au fost din ce in ce mai interesati de zona Bran si datorita legendelor, istoriei, traditiilor din aceasta locatie foarte frumoasa.
Interiorul pensiunii este amenajat cu bun gust, imbinand intr-o armonie originala traditionalismul romanesc cu decorul modern. Atentia deosebita pentru amanunte, face ca in fiecare moment sa descoperi ceva nou in interiorul acestei pensiuni, dandu-ti acel sentiment placut de caldura si siguranta.
O mica descriere a Comunei Bran :
aceasta este situata la mai putin de 30 de kilometri de Brasov, intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, pe soseaua ce leaga Brasovul de Campulung Muscel. Datorita importantei sale turistice si economice, Comuna Bran a dat numele zonei, fiind cunoscuta ca un important punct de atractie turistica, cat si un punct de plecare catre obiectivele turistice din Masivul Piatra Craiului si Muntii Bucegi.
Zona Bran se afla la granita dintre Ţara Bârsei (depresiunea Brasov) si Ţara Făgăraşului (depresiunea Fagarasului), si reprezinta un punct de legatura intre Muntenia si Transilvania. Comuna Bran, este situata la o altitudine medie de 750m, ocupand o suprafata de 6800 de hectare impreuna cu cele 4 sate in subordinea sa, si anume Bran, Predelut, Sohodol si Simon.
Datorita Castelului Bran, si a interesului manifestat de turistii din intreaga lume fata de acesta, Bran-ul se afla in momentul de fata intr-un proces de dezvoltare rapida. Pensiunile frumos amenajate, cu aspect rustic si gazde primitoare isi asteapta turistii, pregatite sa le ofere acestora clipe de neuitat. Un aspect placut, ce atrage turistii este dispozitia gazdelor de a prepara acestora mancaruri traditionale, specifice zonei.
Se pot practica sporturi de iarna pe Partia de Schi Bran - Zanoaga, dotata cu teleski, avand o lungime de 1000 de metri, si o diferenta de altitudine de 150 de metri. Dealurile si Muntii din zona reprezinta oportunitati importante pentru cei interesati de catarari, ciclism, calarie sau drumetii.

Atractii Turistice:
Castelul Bran
Muzeul Satului din Bran
Vestigiile istorice de la Râsnov (cetatea medievala)
Schitul Dragoslavele (circa 5 km de Rucar)
Cheile Dâmbovicioarei si Pestera Damboviciara
Muntii Piatra Craiului
Plaiul Foii
Manastirea Aninoasa - aflata in com. Aninoasa, ctitorita in 1677
Manastirea Namaiesti - aflata in com. Valea Mare Pravat, dateaza din sec. XVI
Manastirea Negru Voda - aflata in Câmpulung, ctitorita in 1215 de Radu Negru
Mausoleul Mateias - la 12 km de Rucar
Casa Memoriala George Toparceanu - la 17 km de Rucar
Schitul Namaiesti - la 17 km de Rucar
Barajul Pecineagu - la 30 km de Rucar

Pentru informatii suplimentare sau vizionari, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0730.177.230, Simona Neagu.

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Telefon
  • Acoperis tigla
  • Gresie
  • Gaz
  • Faianta
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • WC serviciu

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Simona Neagu

Telefon:0730 177 230

Email:simona.neagu@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

  • Zone adicente
  • Zone apropiate
  • Proprietati similare in BRAN
© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.