Pret vanzare:

3.800.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

20.089,23 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:11
 • Structura:S + P + M
 • Numar de bai / balcoane:6 / 2
 • An de constructie:2001
 • Suprafata construita:860,00 m²
 • Suprafata utila:677,00 m²
 • Amprenta la sol:425,00 m²
 • Suprafata teren:4.800,00 m²
 • Deschidere:18,98 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 1, IANCU NICOLAE, NESPECIFICAT


Data anuntului: 18.06.2018

Ultima indexare:
20 06 2018 03:00:26 EET

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Simona Neagu

Tel:
0730 177 230

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Proprietatea pe care vi-o supunem atentiei se afla situata pe Strada Erou Iancu Nicolae, in Nordul Bucurestiului, langa Scoala Americana, Jolie Ville si in imediata vecinatate a padurii Baneasa, accesul catre vila fiind facilitat direct din Erou Iancu Nicolae.


Vila este compusa din S+P+M, constructia acesteia este 2001, suprafata totala a terenului este de 4800mp, amprenta casei fiind de 425mp, gradina matura cu deschidere stradala de app. 20 mp, curte libera atat in fata proprietatii cat si in spatele acesteia.

Aceasta este compartimentata astfel :
- la parter regasim sufrageria cu suprafata de 82 mp, zona de bucatarie (neechipata), dining, baie, spatii de depozitare, hol primire de 43 mp, 3 dormitoare, unul dintre ele beneficiaza de baie proprie si semineu functional pe lemne, terasa exterioara cu acces din zona de zi cat si din bucatarie.
- subsolul are o suprafata utila de 183 mp in care este inclus si garajul dublu (43 mp ), camera tehnica, spatii/ anexe, 3 camere cu suprafete de 29. mp, 31mp, 24 mp;
- mansarda beneficiaza de o suprafata totala utila de 137 mp, o parte finisata si locuita beneficiind de 2 dormitoare tip vagon, living, birou, anexe, baie. Partea nefinisata si neutilata cuprinde un open space. Mansarda poate fi intrebuintata pentru diferite activitati, loc (loc de joaca pentru copii) , un dormitor mai mic ce poate fi folosit de catre o bona, menajera, o camera ce poate fi intrebuintata ca si sala de sport sau birou.

Proprietatea se inchiriaza semimobilata si complet utilata: gaze, curent, gunoi, canalizare stradala, 3 surse de apa(una stradala si 2 puturi) .

Viitorul chirias va beneficia de o curte foarte spatioasa, usor salbatica, de imprejurimile superbe cu multa verdeata si intime ce vor aduce armonie si liniste dupa fiecare zi petrecuta in zgomotosul Bucuresti.

Zona Erou Iancu Nicolae a cunoscut o dezvoltare rapida in ultima perioada, in acest moment fiind una dintre cele mai aerisite zone din Bucuresti cu acces imediat la centrele comerciale din Baneasa ( Carrefour, Metro, Selgros, Baneasa Shoping Center), acces rapid catre DN1, Aeroport. Totodata, in zona se afla numeroase zone de agrement, parc precum si Gradina Zoologica.

Proprietatea este securizata, conectata la retelele de comunicatii (internet, cablu tv, telefonie).

Accesul catre centrul orasului se face foarte rapid in imediata apropiere existand si diverse mijloace de transport in comun.

Pentru informatii suplimentare, va rog sa ma contactati.

Detalii proprietate

Pipera
Localizare: Zona Pipera este situata în partea de nord-est a Bucurestiului, ferita de poluarea si zgomotul orasului. Strazile principale sunt Iancu Nicolae si Sos. Pipera Tunari pe care au inceput lucrari de introducere a unei noi benzi pentru a fluidiza traficul.
Distanta catre centrul Bucurestiului este de aproximativ 7- 8 km , iar ca timp se ridica la 15-20 de minute, construirea pasajului de la Baneasa fiind de foarte mare ajutor. Acesta este motivul si pentru care tot mai multi dintre bucuresteni s-au reorientat pentru aceasta locatie, atat in zonele de vile cat si in complexele rezidentiale. Zona este in continua dezvoltare, si beneficiaza de retele electrice, gaze, iar majoritatea locuintelor dispun de canalizare.
Zona se afla în apropiere de aeroporturile Otopeni si Baneasa iar punctele de interes sunt din ce in ce mai multe fiind prezente tot mai multe scoli(British Scool, Scoala Americana), grãdinite, banci, showroom-uri auto, clinici private si cabinete medicale.
Tot in apropiere se afla puncte de interes ca: Gradina Zoologica, Academia de Politie, centrul Comercial Baneasa.
In ultimii ani, zona Pipera a devenit unul dintre cele mai importante centre de birouri, aici dezvoltandu-se un numar impresionant de cladiri de birouri.

Baneasa-comercial

Un efect pozitiv asupra zonei îl manifesta atât pasajul finalizat in 2010, complexul comercial Baneasa, cat si proiectul de realizare a noii linii de metrou din zona Baneasa. Zona consta in vile, case si apartamente proiectate si construite temeinic, spatii de birouri de calitate si spatii comerciale functionale apropiate de natura. Baneasa reprezinta un concept urbanistic modern - o zona deschisa, aflata in partea cea mai verde a Bucurestiului, care a inglobat o arie rezidentiala, un parc de afaceri si o zona comerciala.
Ca si mijloace de transport regasim liniile RATB 131 (Complex Baneasa - Piaţa Romana), 261 (Piata Presei Libere-Complex Baneasa si 335 (Barajul Dunarii-Complex Baneasa). In spatele centrului comercial este situata Ambasada Americii iar impreuna cu Academia de Politie da o nota de securitate zonei.

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Cartierele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Spatiu de joaca
  • Geamuri termopan
  • Parchet
  • Apa
  • Gresie
  • Gaz
  • Faianta
  • Garaj
  • Plansee beton
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • Aer conditionat
  • WC serviciu
  • Sistem de alarma
  • Spatiu de depozitare
  • Curent electric
  • Gradina

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Simona Neagu

Telefon:0730 177 230

Email:simona.neagu@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.