Cotroceni este unul din cele mai selecte si linistite cartiere rezidentiale al Bucurestiului, aflandu-se aproape de centrul capitalei. Zona ofera vile specifice stilului brancovenesc, interbelic, imbinate cu modern, constructiile avand o arhitectura inedita...
living dining living hol intrare hol intrare dormitor 1 dormitor 2 camera corp B camera 2 corp B birou corp B exterior exterior detaliu plan corp A si B Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

1 - 4 din 16 imagini

» urmatoarele imagini

748.000 Euro

Pret vanzare:

740.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

3.912,11 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:10
 • Structura:S + P + 1 Et
 • Numar de bai / balcoane:4 / -
 • An de constructie:1936
 • Suprafata construita:288,00 m²
 • Suprafata utila:240,00 m²
 • Amprenta la sol:208,00 m²
 • Suprafata teren:364,00 m²
 • Deschidere:11,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 5, COTROCENI, NESPECIFICAT


Data anuntului: 21.05.2018

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Gloria Gaitan - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Gloria Gaitan

Tel:
0730 177 971

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell-Banker Banu Manta va invita sa vizionati o casa cu totul si cu totul speciala. Construita in anul 1936 si renovata complet in anul 2015, pastrand detaliile si frumusetea casei originale, aceasta bijuterie arhitecturala se afla in inima cartierului Cotroceni. Proprietatea este formata din doua cladiri cu curte comuna si se vinde integral. Corpul A este casa interbelica clasica, iar corpul B se afla in partea din spate a curtii si a fost renovat in stil contemporan, garajul fiind desfiintat si integrat in casa.
Proprietatea este in stare exceptionala si se preteaza pentru orice fel de destinatie, fie ea rezidentiala sau comerciala.
Corpul A, casa principala, are o suprafata utila de 152 mp si dispune de 5 camere, bucatarie, o baie mare si una de serviciu, toate desfasurate pe acelasi nivel. Inaltimea tavanului este de 4 m.
Corpul B are o suprafata utila de 88 mp dispusi la parter si etajul I in 5 camere, o bucatarie si o baie.
Peretii corpului A sunt dubli, cu aerisire integrata intre pereti.
Exista camera tehnica in pivnita cu centrala proprie, dar si o baie de serviciu exterioara.
Proprietatea se vinde nemobilata.
Curtea are o suprafata de aproximativ 165 mp, este pavata si se pot parca pana la 4 masini sau se poate amenaja.
In exterior ies in evidenta profilele si grilajele decorative de la geamuri care au fost reconditionate, precum stucaturile sau frescele din interiorul casei, care pastreaza atmosfera de altadata a acestei minunate proprietati.
Pentru mai multe detalii sau vizionari, va stau la dispozitie.

Detalii proprietate

Cartierul Cotroceni

Va invit la o plimbare prin Cartierul Cotroceni, una dintre cele mai selecte zone din Bucuresti, dar si una dintre cele mai vechi si emblematice. Cu o istorie de peste 400 de ani, pe cand Serban Cantacuzino se ascundea de furia domnitorului Gheorghe Duca in Padurea Cotrocenilor (a cotroci= a te ascunde, a iti pierde urma), astazi Cartierul Cotroceni ramane o mica bijuterie, o oaza de liniste intr-un oras aglomerat si haotic.
Aflat in sectorul 5 al Capitalei, este strajuit la Nord de Palatul Cotroceni, Gradina Botanica, Dambovita si Opera Romana si se intinde in Sud pana la Soseaua Panduri si Facultatea de Medicina Veterinara. In vest troneaza impunatoare Academia Militara, iar la Est faimoasele Arene B.N.R..
Cartierul Cotroceni este remarcabil prin arhitectura sa deosebita, extrem de complexa cu stiluri precum Micul Paris, Art Deco, Art Nouveau, Neoromanesc, dar si Modernist. Tocmai unicitatea si complexitatea acestor stiluri pentru locuintele din Cotroceni, determina cei mai multi oameni sa aleaga aceasta zona.
Alt aspect important care caracterizeaza cartierul este cat de verde este acesta. Intr-un oras ultra populat si traficat, cand intri in Cotroceni simti ca poti respira din nou. Pe langa Gradina Botanica, un plaman important al Bucurestiului, in cartier sunt numeroase parcuri: Romniceanu, Academiei, Eroilor, Operei, iar strazile sunt aliniate de arbori vechi si deosebiti.
In zona se gasesc gradinite si scoli de stat precum Scoala Generala nr. 150, dar si private, precum si Piata Agro Alimentara, diverse supermarketuri si mici magazine.
Spitalul Municipal si diverse cabinete private precum Biomedica, dar si multe cabinete veterinare, fac din aceasta zona, una mai sigura in cazul unui eveniment neplacut.
Transportul in comun este foarte bine pus la punct, cartierul fiind impanzit de linii de autobuz (104, 122, 226, 336, 385, etc.) si troleibuz (66, 69, 90, 91, etc.) care fac legatura cu toate punctele importante din oras, dar si statia de metrou Eroilor pe linia rosie si pe cea galbena.
Cartierul Cotroceni este alegerea ideala pentru familiile cu copii care doresc cresterea acestora in liniste si armonie, dar si a diferitelor firme ce doresc ca sediu o vila interbelica superba cu care sa creeze clientilor o prima impresie placuta si serioasa.

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Telefon
  • Parchet
  • Apa
  • Acoperis tabla
  • Gresie
  • Gaz
  • Pivnita
  • Faianta
  • Canalizare
  • Plansee beton
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • Aer conditionat
  • Renovat recent
  • WC serviciu
  • Internet Wireless
  • Internet prin cablu
  • Curent electric
  • Cablu TV

Mergi susProprietati in zona

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Gloria Gaitan - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Gloria Gaitan

Telefon:0730 177 971

Email:gloria.gaitan@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus
© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.