Cartierul Baneasa este unul dintre cele mai linistite si civilizate cartiere ale Bucurestiului. In imediata sa apropiere se afla parcul Herastrau, cel mai mare parc al Bucurestiului. Datorita pozitionarii sale excelente (zona de nord a orasului) acest...
Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

Nu exista imagini pentru aceasta proprietate.


Pret vanzare:

187.000 Euro + TVA

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:3
 • Nivel:1 / 8
 • Numar de bai / balcoane:2 / 1
 • An de constructie:2016
 • Suprafata construita:97,24 m²
 • Suprafata utila:82,33 m²
 • Confort:1
 • Impartire:Decomandat

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 1, BANEASA, NESPECIFICAT


Data anuntului: 12.03.2018

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Ioana Plesoianu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Ioana Plesoianu

Tel:
0730 177 268

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Apartamentele din acest imobil impletesc luxul cu pragmatismul, transformand spatiul intr-un stil propriu inimitabil, oferind 13 experiente unice si elegante ce imbina prin excelenta cele mai exigente dorinte.
Living-ul, spatios si luminos, ofera o priveliste formidabila datorita ferestrelor floor to ceiling, glisante, care pot avea deschidere pana la 6 m. Sistemul inovator de control a temperaturii integreaza incalzirea in pardoseala si racirea prin ventilo-convectoare.
Spatiul este mentinut cald si confortabil datorita parchetului semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat. Parchetul ales apartine gamei de lux Volunta si ofera atat functionalitati favorabile, cat si un aspect deosebit.
Peretii sunt infrumusetati prin tencuieli decorative si tapet de culoare aramie, marca Oxide, ce are proprietatea de a-si modifica nuanta in functie de lumina.
Proprietarii apartamentelor de la etajele 6, 7 si 8 vor avea acces direct in living cu ajutorul liftului.

Dormitorul, la fel ca si restul camerelor, a fost gandit ca un spatiu ce ofera maximul de luminozitate de care ai nevoie pentru a incepe o zi buna. Acest avantaj este oferit de ferestrele floor to ceiling, dublate de placa ceramica Natucer Ivy si sistemul de iluminat ce include aplice si plafoniera, elemente ce completeaza perfect designul.
Aspectul elegant si modern al camerei este redat de parchetul semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat si peretii tapetati si zugraviti in nuante impunatoare.

Bucataria se diferentiaza prin designul si finisajele deosebite. Peretii zugraviti in culori armonioase, placati cu piatra naturala, parchetul semi-masiv din lemn de stejar si blatul din piatra naturala sunt elemente ce imbina ideal stilul modern si inovator cu pragmatismul. Ferestrele floor to ceiling si sistemul de iluminat integrat ofera incaperii luminozitate, iar sistemul inovator ce include incalzirea in pardoseala si racirea prin ventilo-convectoare, ofera temperatura ideala de care ai nevoie.

Baile sunt realizate conform ultimelor standarde si trenduri. Pardoseala din piatra naturala si ceramica ofera rezistenta la umezeala, cat si un aspect unic si modern. Obiectele sanitare sunt atent selectionate, din ultimele colectii Villeroy & Boch.
Culoarea peretilor tapetati si placati cu piatra contrasteaza perfect cu elementele de mobilier.
-parcare securizata,
-lift cu acces la toate nivelurile,
-incalzire centrala,
-sistem complex de iluminat exterior,
- interfon video la intrarea principala si multe altele care iti vor face viata mai usoara.
Apartamentele imbina armonios eleganta si functionalitatea, oferindu-ti micile detalii care conteaza pentru stilul tau de viata. Adopta excelenta in cotidian si descopera toate avantajele noului tau apartament:
Ferestre glisante, cu deschidere de pana la 6m, floor to ceiling
Incalzire in pardoseala si ventiloconvector de pardoseala
Sistem de ventilatie centralizat
Solutie de iluminat integrata
Parchet din lemn de stejar triplu stratificat
Pardoseala din piatra naturala in baie si grupuri sanitare
Balcon placat cu lemn si deck

Zidarie de caramida si gips carton
Obiecte sanitare de import si echipamente de cea mai buna calitate
Usa de acces metalica sau din lemn
Usi de interior din material lemnos sau furniruite
Glafuri din piatra naturala
Sisteme de comunicatii, televiziune, internet si date

Detalii proprietate

Cartierul Baneasa este unul dintre cele mai linistite si civilizate cartiere ale Bucurestiului. In imediata sa apropiere se afla parcul Herastrau, cel mai mare parc al Bucurestiului. Datorita pozitionarii sale excelente (zona de nord a orasului) acest cartier este cautat de cei care doresc sa isi achizitioneze o casa sau un apartament atat pentru accesul sau facil catre aeroport, iesirea de nord din Bucuresti cat si pentru faptul ca este foarte aproape de majoritatea centrelor financiare si cladirilor de birouri construite in apropiere, a parcului si a marilor centre comerciale.

Ca si Aviatiei, cartier invecinat de altfel, Baneasa este un cartier alcatuit mai ales din blocuri de apartamente construite dupa anii 80, ansambluri rezidentiale cu apartamente destinate familiilor cu venituri medii si mari, dar si de vile si case, mici cartiere rezidentiale dezvoltate de dezvoltatori imobiliari mai ales in ultimii ani. Majoritatea blocurilor de apartamente din Baneasa au regim de inaltime redus, de 2, 3 si 4 etaje, cu apartamente de 2, 3 si 4 camere, suprafete medii.

In apropierea aeroportului Baneasa s-au dezvolat o serie de cartiere rezidentiale ce au inregistrat in ultimii ani un real succes, dovada fiind faptul ca in acest moment sunt ocupate aproape in intregime de cei care si-au achizitionat un apartament sau chiar o vila.

In prezent, Baneasa este unul dintre cartierele cele mai cautate si apreciate de potentialii cumparatori datorita faptului ca exista in continuare locuinte mai mult decat decente la preturi medii, atragatoare. Multe dintre apartamentele cumparate in anii precedenti de investitori sunt astzi ocupate de chiriasi ce lucreaza in centrele financiare din apropiere.

Facilitati si infrastructura:
Zona este traversata de una dintre cele mai importante artere de circulatie ale Capitalei, Soseaua Bucuresti Ploiesti, care asigura accesul catre Drumul National 1, Aeroportul Baneasa si Aeroportul Otopeni.
In prezent cartierul Baneasa este delimitat in partea de nord de bulevardele Ion Ionescu de la Brad, Aerogarii, strada Gratioasa si Aeroportul Baneasa. In partea de sud delimitarea este facuta de linia CF Bucuresti-Constanta, lacurile Herastrau si Baneasa, respectiv strazile Elena Vacarescu, Garlei si Madrigalului.

Zona a prins contur la inceputul secolului al XIX-lea, fiind trasate străzi rectangulare şi parcele de minimum 400 mp. Aici, în perioada interbelica şi imediat după aceea, au fost construite case cu un nivel si cu toate dotarile edilitare. Cu toate acestea intre 1980 şi 1985 o mare parte din ele au foat dezafectate si inlocuite cu blocuri care au un regim maxim de inaltime de P+4E.

In Baneasa se gaseste si Baneasa Shopping Center, cel mai mare parc comercial din tara -cu magazine din lanturi internationale precum IKEA, Metro, Carrefour şi Baneasa Shopping Mall. In apropiere se afla un magazin Selgros si numeroare showroom-uri.
La momentul actual autoritatile locale au mai multe proiecte pe care le implementeaza in aceasta zona.


Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Parchet
  • Apometre
  • Gresie
  • Loc parcare interioara
  • Faianta
  • Gaz
  • Loc parcare exterioara
  • Incalzire proprie
  • WC serviciu
  • Aer conditionat

Proiectul rezidential "Apartamente noi Baneasa" Detalii proiect

 • Detalii proiect rezidential
 • Tipuri de apartamente in cadrul proiectului

Mergi susTrenduri in zona

  • Tip
  • 1 Camera
  • 2 Camere
  • 3 Camere
  • 4 Camere
  • >4 Camere
  • Nou
  • Pret stabil
  • Scadere de pret validata de Coldwell Banker
  • Pret stabil
  • Pret stabil
  • Pret stabil
  • Vechi
  • Crestere de pret
  • Scadere de pret
  • Crestere de pret
  • Pret stabil
  • Pret stabil

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Ioana Plesoianu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Ioana Plesoianu

Telefon:0730 177 268

Email:ioana.plesoianu@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus
© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.