. . . . . . . . . . . . .

1 - 4 din 15 imagini

» urmatoarele imagini

Pret vanzare:

93.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

491,66 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:4
 • Nivel:7 / 8
 • Numar de bai / balcoane:2 / 2
 • An de constructie:1982
 • Suprafata construita:-
 • Suprafata utila:90,00 m²
 • Confort:1
 • Impartire:Semidecomandat

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 2, TEI, NESPECIFICAT


Data anuntului: 14.05.2018

Ultima indexare:
20 05 2018 15:00:07 EET

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Carmen Lefter - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Carmen Lefter

Tel:
0730 177 105

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker Banu Manta va propune spre vanzare un apartament de 4 camere situat in cartierul Tei intr-o zona linistita.
Apartamentul se afla in renovare, instalatia electrica a fost refacuta complet (fire de cupru, tablou 24 module cu sigurante Schneider + diferentiale, prize/intrerupatoare modulare, trasee separate pentru fiecare camera + traseu separat pentru cuptor electic).
Apartamentul dispune de usa metalica noua si geamuri termopan.

Se vinde in stadiul actual.

Pentru mai multe detalii si stabilirea unei vizionari va rog sa ma contactati!

Detalii proprietate

Cartier Tei

Ca si localizare, Cartierul Tei se gaseste in partea de est a capitalei si este delimitat de Soseaua Petricani, strada Barbu Vacarescu, Soseaua Stefan cel Mare, strada Doamna Ghica si lacul omonim.

Descoperirile arheologice au aratat ca Lacul Tei a fost locuit inca din epoca bronzului (1800 i.Hr. - 1600 i.Hr.). Au fost gasite gasite aici inclusiv locuinte dacice si daco-romane.

Cartierul in forma de astazi a fost construit in anii ’70, fiind un cartier „dormitor” ca mai toate din acea epoca. Blocurile au inghtit casele vechi, insa cateva au rezistat pe bulevardul Lacul Tei si perimetrul Reinvierii. Numele sau vine de la faptul ca pe terenul actualului Parc Tei a fost amenjat la mijlocul secolului 20 Parcul 8 mai pe un teren care era plin de tei.

Cartierul Tei este un mix de locuinte. In zona se gasesc garsoniere si apartamente de 2 camere incepand de la confort 2 pana la ansambluri de locuinte cu apartamente de sute de mii de euro si vile noi construite. Tot aici gasim case vechi batranesti construite intre anii 1937 – 1944.

Pe partea dreapta a Bulevardului Lacul Tei se observa o serie de case tip, imediat dupa strada Judetului. In spatele lor, in zona delimitata de Bulevard si pana la strada Sfanta Treime observam aceleasi tipuri de case.

Zona dispune si de blocuri vechi. Sunt blocuri construite in perioada 1970-1975, stradal pe Lacul Tei si adiacent bulevardului. Mai sunt blocurile construite intre 1980-1982 in partea dinspre Maica Domnului, Teiul Doamnei si mai avem blocurile ridicate in anii ’90 in partea dinspre Parcul Circului.
Printre blocurile si casele vechi s-au dezvoltat si blocuri noi cu 3 sau 4 etaje.

Zona Tei este o zona vizata de studenti avand in vedere apropierea de Facultatea de Constructii dar si de angajatii marilor companii si oameni de afaceri care doresc sa locuiasca in ansamblurile rezidentiale din zona precum: Emerald Residence, Estia Residence si Lacul Tei 31-33.

Unul dintre principalele avantaje ale zonei este accesul la Parcul Tei, Parcul Plumbuita, Parcul Circului dar si reteaua de transport care dispune de numeroase mijloace de transport in comun.

In zona se gaseste si un monument istoric, Palatul Ghica, situat pe malul Nordic al Lacului Tei, este cel mai vechi din Capitala si pastreaza si astazi forma originara. La interior inca se gasesc cateva fresce, opere ale pictorului italian Giacometti.

Totodata in Zona Tei gasim si un numar semnificativ de scoli si gradinite de stat sau particulare, spitale si facultati.

Bulevardul Lacul Tei

Este principala artera care strabate cartierul din vest pana in est, unind Bulevardul Barbu Vacaresti cu strada Doamna Ghica. Este, de asemenea, artera comerciala principala a cartierului.
De-a lungul bulevardului au fost identificate magazine alimentare, supermarketuri (Angst, Mega Image), gradinite, banci, farmacii (farmaciile Tei sunt considerate ca fiind cele mai ieftine farmacii din Bucuresti), cafenele, restaurante, chiar si un centru comercial Domino Plaza (un reper important in cartier).
In proximitatea bulevardul Tei sunt parcurile Lacul Tei si Circului.

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.

Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.


Facilitati

  • Geamuri termopan

Mergi susTrenduri in zona

  • Tip
  • 1 Camera
  • 2 Camere
  • 3 Camere
  • 4 Camere
  • >4 Camere
  • Nou
  • Pret stabil
  • Pret stabil
  • Pret stabil
  • Pret stabil
  • Pret stabil
  • Vechi
  • Pret stabil
  • Scadere de pret
  • Pret stabil
  • Pret stabil
  • Pret stabil

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Carmen Lefter - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Carmen Lefter

Telefon:0730 177 105

Email:carmen.lefter@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.