Prima pagina

Despre noi

Coldwell Banker Pitesti

Filiala Coldwell Banker Pitesti si-a inaugurat sediul la inceputul anului 2012, venind pe piata argeseana cu o varietate de servicii imobiliare de o calitate superioara. Biroul nostru este situat in centrul Municipiului Pitesti, pe unul din cele mai circulate bulevarde din oras, in proximitatea unor obiective importante cum ar fi : Consiliul Judetean Arges , Pasajul Magnolia si Biserica Sfanta Vineri. Echipa Coldwell Banker Pitesti este formata din oameni tineri si dinamici, dornici de a realiza lucruri indraznete.

Localizare agentie

Adresa

Str. Sfanta Vineri nr. 76, Cladirea Silvo, etajul 3, biroul 4, jud. Arges

Tel: 0348 408 230
Fax: 0348 408 230

pitesti@coldwell-banker.ro


Parteneri Coldwell Banker Pitesti


Brokeri - Coldwell Banker Pitesti

Poza grup - Coldwell Banker Pitesti

Mii de proprietati

Mii de proprietati

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
Criza nu ne-a daramat, ci ne-a facut mai puternici. Avem in portofoliu un numar de 5 312 de proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.

Codul de etica si standarde de practica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

» descarca

Istorie Coldwell Banker

Istorie Coldwell Banker

Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

» mai departe

Contact sediul central

Coldwell Banker Headquarters

Coldwell Banker Affiliates of Romania S.R.L.

Date fiscale: RO19307112, J40/8716/16.07.2015

Cont: RO68BREL0002000941290101, Libra Bank

Str. Alexandru Serbanescu, nr. 87, Hotel Phoenicia, mezanin, Sala Ambasador, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 200 39 39
Fax: 021 200 39 37

office.cbar@coldwell-banker.ro


Detalii agentii

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.