Prima pagina

Despre noi

Coldwell Banker Affiliates of Romania

Diplome la Coldwell Banker


Programul de premiere Coldwell Banker

Ne motivam oamenii nostri printr-o simpla recunoastere a meritelor sau prin oferirea feedback-ului pozitiv, atunci cand se obtine performanta. Oferim diplome care scot in evidenta efortul in plus adus de ei.

Programul de premiere Coldwell Banker

» Diplome acordate

 • Sales Associated of the Month

  Sales Associated of the Month

  Aceasta recunoastere i se acorda celui mai performant broker din fiecare sucursala Coldwell Banker. Diploma se acorda lunar, conform criteriului financiar in functie de veniturile aduse de fiecare broker sau sucursala in parte.

 • Rookie of the Month

  Rookie of the Month

  Aceasta recunoastere i se acorda celui mai bun broker junior din fiecare sucursala Coldwell Banker. Diploma se acorda lunar, conform criteriului financiar in functie de veniturile aduse de fiecare broker sau sucursala in parte.

 • Sales Associated of the Year

  Sales Associated of the Year

  Este cea mai importanta recunoastere Coldwell Banker si se acorda anual celui mai performant broker din retea. Diploma se acorda lunar, conform criteriului financiar in functie de veniturile aduse de fiecare broker sau sucursala in parte.

 • Top Team

  Top Team

  Aceasta recunoastere i se acorda celei mai performante sucursale Coldwell Banker. Diploma se acorda lunar, conform criteriului financiar in functie de veniturile aduse de fiecare broker sau sucursala in parte.

 • Best Over All

  Best Over All

  Este cea mai importanta recunoastere lunara si se acorda celui mai bun broker din reteaua Coldwell Banker. Diploma se acorda lunar, conform criteriului financiar in functie de veniturile aduse de fiecare broker sau sucursala in parte.

Mii de proprietati

Mii de proprietati

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
Criza nu ne-a daramat, ci ne-a facut mai puternici. Avem in portofoliu un numar de 655 de proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.

Codul de etica si standarde de practica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

» descarca

Istorie Coldwell Banker

Istorie Coldwell Banker

Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

» mai departe

Contact sediul central

Coldwell Banker Headquarters

Coldwell Banker Affiliates of Romania S.R.L.

Date fiscale: RO19307112, J40/8716/16.07.2015

Cont: RO68BREL0002000941290101, Libra Bank

Str. Alexandru Serbanescu, nr. 87, Hotel Phoenicia, mezanin, Sala Ambasador, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 200 39 39
Fax: 021 200 39 37

office.cbar@coldwell-banker.ro


Detalii agentii

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.