Prima pagina

Marketing

Marketing la Coldwell Banker

Avem o colaborare stransa cu furnizorii nostri demni de incredere, oferind astfel servicii complete in ceea ce priveste campaniile de marketing.

Marketing la Coldwell Banker

Pozitionarea

Cu ajutorul departamentului de cercetare, realizam o evaluare a proiectului Dumneavoastra pentru a identifica toti competitorii.

Cu ajutorul acestui serviciu, veti sti cu siguranta care este targetul de clienti si veti fi capabil sa stabiliti un buget dar si o analiza a mixului de marketing.

Identitatea vizuala

In zilele noastre marile corporatii folosesc din ce in ce mai mult serviciul de branding. Datorita pietei imobiliare competitive, dezvoltatorii au inceput sa ia si ei in considerare acest serviciu.

Materialele vizuale au un impact enorm asupra psihologiei clientilor targetati si evidentiaza produsul Dumneavoastra imediat. In cazul proiectelor imobiliare putem folosi urmatoarele materiale vizuale: articole de papetarie (carti de vizita, scrisori, plicuri) brosuri, prospect, mash-uri, reclame web etc.

Dezvoltare de website-uri

Media online castiga din ce in ce mai mult teren datorita oamenilor care isi petrec din ce in ce mai mult timp la birou, in fata calculatorului. Va putem oferi un pachet complet pentru acest tip de media: inregistrarea domeniului, solutii creative.

Servicii DTP

Serviciile DTP reprezinta procesul de creare si editare (modificare) a unui document cu ajutorul unui computer avand ca obiectiv final tiparirea lui. Se foloseste serviciul DTP pentru: carti de vizita, scrisori, plicuri brosuri, prospect, mash-uri, bannere web etc.

Activitati PR

Adesea se spune ca publicitatea aduce brand awareness, in timp ce PR-ul iti formeaza reputatia. PR ofera multe beneficii nu doar publicitate, ci si relatii strategice, credibilitate si cel mai dorit efect: reputatia.

Departamentul de PR din cadrul Coldwell Banker poate organiza o campanie integrata ce consta in: conferinte de presa, articole, interviuri, etc.

Serviciile de Media-Buying:

  • Interior
  • Exterior
  • Print
  • TV
  • Radio
  • Online

SOHO Exquisite City Life

Horizon Gate

iMac Retina

Reputation


Mii de proprietati

Mii de proprietati

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
Criza nu ne-a daramat, ci ne-a facut mai puternici. Avem in portofoliu un numar de 655 de proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.

Codul de etica si standarde de practica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

» descarca

Istorie Coldwell Banker

Istorie Coldwell Banker

Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

» mai departe

Contact sediul central

Coldwell Banker Headquarters

Coldwell Banker Affiliates of Romania S.R.L.

Date fiscale: RO19307112, J40/8716/16.07.2015

Cont: RO68BREL0002000941290101, Libra Bank

Str. Alexandru Serbanescu, nr. 87, Hotel Phoenicia, mezanin, Sala Ambasador, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 200 39 39
Fax: 021 200 39 37

office.cbar@coldwell-banker.ro


Detalii agentii

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.