Zona Dorobati este o zona privilegiata, situata in inima capitalei, aflata in continua dezvoltare, este cartierul exclusivistilor, cu nevoi din ce in ce mai ridicate si in ceea ce priveste locuintele. Acest cartier cu o bogata amprenta istorica, atrage...
- - - - - - - - - - - - Coldwell Banker Affiliates of Romania

1 - 4 din 14 imagini

» urmatoarele imagini

9.700 Euro

Pret inchiriere:

9.500 Euro / luna

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:14
 • Structura:D + P + 1 Et + M
 • Numar de bai / balcoane:8 / -
 • An de constructie:1920
 • Suprafata construita:680,00 m²
 • Suprafata utila:450,00 m²
 • Amprenta la sol:170,00 m²
 • Suprafata teren:420,00 m²
 • Deschidere:-

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 1, DOROBANTI, NESPECIFICAT


Data anuntului: 19.06.2018

Ultima indexare:
24 06 2018 12:00:25 EET

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Ioana Plesoianu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Ioana Plesoianu

Tel:
0730 177 268

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker va propune la inchiriere o vila deosebita, in stil neoromanesc in zona Dorobanti.
Vila a fost consolidata si renovata in intregime in anul 2005.
Atat finisajele cat si foarte multe elemente din interiorul vilei au fost reconditionate. Vila are 3 cai de acces si are urmatoarea dispunere:
demisol, parter, etaj 1 si mansarda. Suprafata utila este 450 mp, amprenta la sol 170 mp, curte disponibila 250 mp.
Pe fatada principala se afla un acces protejat de o copertina iar pe fatada laterala se afla accesul secundar spre dependintele de la demisol. In fatada posterioara saloanele din parter se deschid spre gradina imobilului. In fatade sunt inserate elemente de arhitectura caracteristice stilului neoramanesc, simplificate de aceasta data, in perspectiva unei abordari mai elegante, art deco.
Arhitectura interioara respecta compartimentarile necesare pentru buna functionare a unei locuinte. In parter sunt dispuse incaperile care corespund zonei de primire a oaspetilor saloanele, biroul, sufrageria. Accesul catre etaj se face cu o scara principala cu trepte masive din lemn de stejar si cu o balustrada din acelasi material cu decoratii si balustrii profilati. Scara secundara cu acces din vestibulul de intrare asigura legatura cu demisolul in care erau dispuse bucatarii decorle, cu etajul si cu mansarda imobilului.
La etaj sunt amplasate dormitoarele. Dormitorul principal are o frumoasa deschidere spre gradina cu logia de factura brancoveneasca, amplasata peste salonul vitrat cu functie de sera de la parter. In general finisajele camerelor sunt din parchet si zugraveli, fara decoratii interioare. Valoarea arhitecturala a incaperilor este rezultatul unei bune proportionari si a modului in care penetreaza lumina.
Ferestrele sunt dimensionate, proportionate si decorate in functie de importanta incaperilor si de functiunea lor. Tamplaria interioara este alcatuita din usi din lemn, pline noi. Tamplaria exterioara este nou montata si are ferestre cu geam tip termopan, pentru o mai buna izolare termica.
Scara principala Scara din lemn care duce la etaj cu balustrii delicat lucrati este un alt element de arhitectura autentic si valoros. Scara secundara are balustrada din metal, este balansata si fiind perfect executata este functionala si azi
Pentru mai multe detalii nu ezitati in a ma contacta!!!!!

Detalii proprietate

Zona Dorobanti este caracterizata prin case cu arhitectura anilor 30 care astazi gazduiesc ambasade, rezidente private sau institutii (precum Ministerul Afacerilor Externe), dar si prin blocuri de 4 pana la 14 etaje construite in perioada 1975-1985 si dupa anul 2000.

In zona se gasesc urmatoarele gradinite: Gradinita de stat nr. 123 din strada Calea Floreasca nr. 93, Gradinita nr. 253 Micul Paradis. Scoli si licee din zona: Scoala si Liceul Alexandru Vlahuta nr. 15 cu clasele I-XII din strada Scoala Floreasca, nr. 5; Scoala Maria Rosetti nr. 10 cu clasele I-VIII din strada Giuseppe Garibaldi nr.3, Liceul Jean Monnet din strada Jean Monnet nr.2, Liceul Maria Rosetti din strada Giuseppe Garibaldi nr.11

Una din administratiile financiare ale sectorului 2 se afla pe Str. Mihail Ivanovici Glinka.

In timpul verii, pentru petrecerea timpului liber, se poate opta pentru piscina din parcul Floreasca sau pentru piscina Apa Nova de langa lacul Floreasca.

In zona Dorobanti se gasesc sucursalele celor mai multe banci, restaurante si cafenele, magazine alimentare, magazine de moda, Scoala 45 si Liceul I.L. Caragiale.

Dintre restaurantele cu specific romanesc din zona amintim Beraria Dorobanti si OK Dely. Cu specific iternational si italian sunt Tratoria Il Calcio, Olive Garden, Bistro Mon Cheri si Tratoria Roma. White Horse este un Pub englezesc, iar Aysha restaurant libanez.
In ceea ce priveste cafenelele, in Floreasca se gaseste Cafe Louis, iar in Dorobanti Le Crame Cafe, Ambiance, The Eatery, High Heels, Cafe Pascucci, Turabo Cafe, BT Cafe, Noblesse Cafe, La Belle Epoque.

Pe Calea Dorobantilor se pot gasi magazine cu produse frantuzesti: Delicateria, Paul, Cade.

Segmentul alimentar este bine reprezentat de supermarket-uri cum ar fi Billa si Kaufland pe Bd Barbu Vacarescu, Nic pe Str Radu Beller, Piata Dorobanti. Alimente bio se pot gasi la magazinul Bio Goods din Dorobanti. Tot pe Dorobanti este si mall-ul Mario Plaza.

Calea Dorobanti face legatura intre sos Stefan cel Mare si piata Charles de Gaulle - Herastrau. Este o zona comerciala importanta, avand o multitudine de sucursale de banci, reprezentante auto, magazine de mobila, cafenele si altele. Mijloacele de transport in comun apropiate sunt: tramvaiele 17 si 34, autobuzele 301, 330, 331, 335, 131, 182, 282.


Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Telefon
  • Acoperis tigla
  • Parchet
  • Apa
  • Gresie
  • Gaz
  • Faianta
  • Garaj
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • Consolidata
  • Aer conditionat
  • WC serviciu
  • Interfon

Mergi susProprietati in zona

  • Locatie
  • Distanta
  • Tip proprietate
  • Pret
  • Data
  • Nr. camere
  • Suprafata

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Ioana Plesoianu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Ioana Plesoianu

Telefon:0730 177 268

Email:ioana.plesoianu@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi susProprietati similare in DOROBANTI

 • Exterior

  Vila 14 camere
  Suprafata - 636,00 m² (u)
  10.000 Euro


Mergi sus
© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.