Cotroceni este unul din cele mai selecte si linistite cartiere rezidentiale al Bucurestiului, aflandu-se aproape de centrul capitalei. Zona ofera vile specifice stilului brancovenesc, interbelic, imbinate cu modern, constructiile avand o arhitectura inedita...

1 - 4 din 11 imagini

» urmatoarele imagini

Pret inchiriere:

11.900 Euro / luna

Caracteristici proprietate

  • Numar de camere:12
  • Structura:S + P + 3 Et
  • Numar de bai / balcoane:1 / -
  • An de constructie:2017
  • Suprafata construita:650,00 m²
  • Suprafata utila:560,00 m²
  • Amprenta la sol:-
  • Suprafata teren:400,00 m²
  • Deschidere:-

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 5, COTROCENI, NESPECIFICAT


Data anuntului: 16.05.2018

Ultima indexare:
20 05 2018 15:00:15 EET

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: 021 202 33 00; Fax: 021 222 33 70

Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Simona Neagu

Tel:
0730 177 230

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker va propune spre inchiriere o cladire noua cu performanţe energetice şi structurale de excepţie şi finisaje de top, avand o suprafata utila de 560 mp si structurata pe 2S+P+3ET.

- Structură din beton armat de clasă superioară
- Compartimentări din caramidă plină
- Termoizolaţie din vată minerală de 20-30cm pe suprafeţele verticale şi 40cm pe suprafeţele orizontale
- Tâmplarie Schüco AWS 75 Si cu 3 straturi de sticlă
- Geam laminat la exterior şi interior
- Sistem centralizat de ventilaţie cu recuperare de caldură şi aport de aer proaspăt
- Controlul automat al temperaturii, umidităţii şi calităţii aerului
- Climatizare prin pardoseală
- Pompe de caldură geotermale sol-apă de înaltă eficienţă.

Interiorul clădirii este menţinut continuu şi imperceptibil în parametri ideali de temperatură, umiditate şi calitate a aerului cu ajutorul sistemului centralizat de ventilaţie cu recuperare de caldură şi aport de aer proaspăt şi al sistemului de climatizare prin pardoseală, controlate automat de sistemul de management al clădirii.

Detalii proprietate

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Nume:Email:Telefon:Mesaj:

Cod de securitate = 


Contacteaza broker


Simona Neagu - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Simona Neagu

Telefon:0730 177 230

Email:simona.neagu@coldwell-banker.ro

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Bd. Banu Manta, Nr. 12, 011225, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 202 33 00
Fax: 021 222 33 70

banumanta@coldwell-banker.ro

Mergi sus
© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.