Prima pagina

Cariere

Locuri de munca

Povesti de succes


Locuri de munca la Coldwell Banker

Coldwell Banker este intr-o permanenta cautare de membri de echipa noi si talentanti. Domeniul imobiliar ofera oportunitati nelimitate de cariera si dezvoltare personala. Este cu adevarat o profesie in care succesul este deteminat de orientarea dvs. individuala si de ambitie.Contactati echipa noastra de recrutare la numarul de telefon 021 200 39 39 pentru mai multe informatii.

Aici puteti gasi posturile noastre actuale vacante si, daca veti considera ca aveti calitatile necesare pentru a intregi forta noastra de munca, va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la cariere@coldwell-banker.ro.

Oportunitati in vanzari

Alte oportunitati in Coldwell Banker

Povesti de succes

Mihaela Dumitru

Associated Broker, Coldwell Banker Batiste

"Am patruns din intamplare in lumea imobiliara si am fost fascinata inca de la inceput de oamenii, lucrul de zi cu zi, puterea ei de dezvoltare si gradul de influenta la nivel macro-economic. Facand totul din pasiune, am daruit foarte mult, fara a astepta pe masura. Dar in timp au aparut si rezultatele..."

Teodor Caraene

Associated Broker, Coldwell Banker Mosilor

"Nu cred intr-o cheie a succesului. Totul vine din ambitie, dorinta, motivatie, iar atunci cand te dedici complet in ceea ce faci, inevitabil apare si succesul. Intotdeauna am fost motivat de succes, de rezultate, de realizari; toate astea ma determina sa continui, sa merg mai departe si sa ma autodepasesc..."

mai multe

Brokerul lunii Aprilie 2011

Alin Stavarache

Brokerul lunii Aprilie 2011

Contact sediul central

Coldwell Banker Headquarters

Coldwell Banker Affiliates of Romania S.R.L.

Date fiscale: RO19307112, J40/8716/16.07.2015

Cont: RO68BREL0002000941290101, Libra Bank

Str. Alexandru Serbanescu, nr. 87, Hotel Phoenicia, mezanin, Sala Ambasador, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 200 39 39
Fax: 021 200 39 37

office.cbar@coldwell-banker.ro


Detalii agentii

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.