Prima pagina

Amenajeaza-ti casa

Upgrade apartament

Ambientare completa pentru baie

Ambientare completa pentru baie

SSAB ofera o gama completa de produse dedicate zonei de baie, ce cuprinde placaje ceramice si piatra naturala, mobilier si obiecte sanitare asortate, cazi si cabine de dus, baterii, oglinzi si accesorii. Conceptele de ambientare propuse de SSAB includ atat o diversitate de produse accesibile cat si numeroase produse exclusive, cu tehnologii inovatoare sau semnate de designeri renumiti.

Solutii de ambientare pentru bucatarie

Solutii de ambientare pentru bucatarie

Pentru ambientarea bucatariilor, SSAB ofera faianta si gresie, piatra naturala si parchet ceramic, intr-o mare varietate de stiluri, dimensiuni si texturi. Atat pentru colectiile moderne cat si pentru cele rustice, placajele sunt disponibile impreuna cu elemente de decor special create pentru bucatarii.

Amenajari pentru intreaga locuinta

Amenajari pentru intreaga locuinta

Produsele SSAB sunt potrivite pentru amenajarea intregii locuinte. Pe langa baie si bucatarie, toate zonele ( pot fi ambientate cu placaje ceramice sau piatra naturala, pentru a obtine un look armonios si elegant.

Zone de relaxare - spa, saune, piscine

Zone de relaxare - spa, saune, piscine

SSAB promoveaza o gama extinsa de sisteme profesionale de relaxare, pentru spatii publice sau rezidentiale: tehnologii avansate de hidromasaj, completate cu aromaterapie, cromoterapie, meloterapie, minipiscine pentru interior si exterior, saune, precum si placaje profesionale pentru piscine si zone spa. Toate sunt produse de inalta calitate, realizate de producatori europeni de prestigiu.

Pentru a comanda unul dintre cele 4 pachete, sau pentru a-ti personaliza proprietatea completeaza formularul de mai jos:

Nume:Email:Telefon:
Cod de securitate = 

Trimite


Mii de proprietati

Mii de proprietati

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
Criza nu ne-a daramat, ci ne-a facut mai puternici. Avem in portofoliu un numar de 655 de proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.

Codul de etica si standarde de practica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

» descarca

Istorie Coldwell Banker

Istorie Coldwell Banker

Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

» mai departe

Contact sediul central

Coldwell Banker Headquarters

Coldwell Banker Affiliates of Romania S.R.L.

Date fiscale: RO19307112, J40/8716/16.07.2015

Cont: RO68BREL0002000941290101, Libra Bank

Str. Alexandru Serbanescu, nr. 87, Hotel Phoenicia, mezanin, Sala Ambasador, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 200 39 39
Fax: 021 200 39 37

office.cbar@coldwell-banker.ro


Detalii agentii

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.