Prima pagina

Afiliere

Date si cifre

Incepand cu infiintarea primului sediu in 1906 si pana in prezent, organizatia Coldwell Banker s-a dezvoltat de la o simpla companie formata din 2 angajati la o retea globala de organizatii ce furnizeaza servicii imobiliare.

Considerata in prezent franciza numarul 1 in lume in domeniul imobiliarelor de catre Franchise Times (2005), Coldwell Banker detine mai mult de 4.000 de birouri in lume, aproximativ 127.000 asociati de vanzari in 45 de tari, cu un volum de vanzari de 353 miliarde de dolari.

Oportunitati

Coldwell Banker va ofera oportunitatea de a deveni o agentie imobiliara profesionista si de a va administra afacerea cu ajutorul si experienta uneia din agentiile imobiliare cele mai mari din lume.

Astfel, veti avea libertatea de a va dezvolta afacerea, cu flexibilitate si cu oportunitati aproape nelimitate. Oferim cursuri de perfectionare pentru toate nivelurile, care permit agentilor nostri sa beneficieze de marketing si promovare locala, nationala si internationala de la una din cele mai cunoscute marci din lume.

Avantaje ale calitatii de afiliat

Ca filiala a Coldwell Banker, aveti posibilitatea de a va lansa in afaceri alaturi de numele unei marci puternice si de a beneficia de o expertiza in afaceri imobiliare de peste 100 de ani. Ca lider mondial al agentiilor imobiliare, veti beneficia de o marca renumita, experienta noastra si training profesionist, pastrandu-va independenta de a va conduce afacerea.

Veti avea acces la schema de referinta a Coldwell Banker si veti beneficia de programe de marketing si publicitate coordonate la nivel national; suport continuu in toate aspectele afacerii dumneavoastra, incluzand intalniri si seminarii pentru franchiser, intruniri si adunari de vanzari.

In incercarea permanenta de a impune standarde inalte pentru industria imobiliara, ne-am concentrat intotdeauna pe asigurarea asociatilor nostri de vanzari cu cel mai puternic sprijin si cele mai performante instrumente in afaceri pentru a-i ajuta sa reuseasca in satisfacerea nevoilor clientilor lor.

Asociatii nostri de vanzari au acces la crearea unei marci prestigioase si la materiale de marketing, tehnologie performanta de piata, politici si proceduri deja stabilite, literatura de publicitate inovativa si creativa.

Experimentati diferenta alaturandu-va retelei Coldwell Banker si profitand de un sistem perfect proiectat, inclusiv materiale educationale si de marketing, tehnologie de ultima ora, instrumente de prospectare si multe altele.

Afacerea noastra

Succesul Coldwell Banker este construit pe integritate, onestitate si profesionalism si de aceea am cautat intodeauna sa ne afiliem doar cu cei mai buni si mai hotarati asociati de vanzari.
Afiliatii Coldwell Banker provin dintr-un mediu vast si variat, dar exista anumite trasaturi cheie pe care le consideram fundamentale pentru succesul nostru.
Ambitia, dorinta si integritatea, combinate cu abilitati excelente de comunicare si relationare va vor indrepta spre calea cea buna. De asemenea, va trebui sa respectati sistemele, sa aveti disponibilitatea de a invata abilitati noi, dar si tenacitatea si dedicarea pentru a furniza servicii excelente clientilor.

Demarare

  • Auto-motivare
  • Capacitatea de a incepe si de a administra o afacere
  • Organizare si urmarire
  • Abilitati de administrare in timp optim

Pasi de urmat

Contactati Coldwell Banker si vom stabili o intalnire informala confidentiala si vom discuta in detaliu despre oportunitatile pe care le aveti ca Afiliat. Va vom ajuta in fiecare etapa a procesului si, daca este nevoie, va putem ajuta cu Planul de afaceri. De asemenea, vom discuta toti pasii, de la demararea procesului de afiliere si pana la semnarea contractului. Vom avea grija de dumneavoastra inca de la prima solicitare, dar si in timpul procesului de afiliere pana cand veti opera o agentie imobiliara profesionista.

Diplome la Coldwell Banker

Diplome la Coldwell Banker

Printr-o simpla recunoastere a meritelor sau prin oferirea feedback-ului pozitiv, atunci cand se obtine performanta, ne motivam oamenii nostri.

Oferim diplome care scot in evidenta efortul in plus adus de ei.

» mai departe

Flota de masini

Flota de masini

Flota contractata de Coldwell Banker Affiliates of Romania este compusa integral din vehicule Chrysler PT Cruiser.

Modelul a primit premiul de Masina Anului in America de Nord chiar la debutul sau pe piata auto, in 2001.

» mai departe

Program extins

Program extins

Ne-am gandit sa tinem lumina aprinsa pana mai tarziu, tocmai pentru a veni in intampinarea cerintelor Dumneavoastra. Stim de asemenea ca in week-end sunteti mai liberi.
Astfel, in fiecare sucursala veti gasi pe cineva care va sta la dispozitia Dumneavoastra.

» mai departe

Codul de etica si standarde de practica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

» descarca

Contact sediul central

Coldwell Banker Headquarters

Coldwell Banker Affiliates of Romania S.R.L.

Date fiscale: RO19307112, J40/8716/16.07.2015

Cont: RO68BREL0002000941290101, Libra Bank

Str. Alexandru Serbanescu, nr. 87, Hotel Phoenicia, mezanin, Sala Ambasador, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 200 39 39
Fax: 021 200 39 37

office.cbar@coldwell-banker.ro


Detalii agentii

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.